Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaczolot16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście. Na becie ludzie mają max lvl, najlepsze eq, nie natrudzili się nad nim. Na 100%

Nie strasz nas ACTA, bo sam masz w sygnie swój tut do hacków, które także są nielegalne ....

PS. Haha odezwał się dorosły 15-latek.

Opublikowano

OMG macie prawa na używanie tego Desingu ?? Jak nie to propfy dla was do andrzeja już pisze ;*

Endriu jak i [Ha]Gracjan (xenexii) mam w 100% prawa do tego.;***

2x UP

Grafik mi to zrobił ; o

@Edit

Usamko kotku juz napisales?;***

34127134971236946388.png

Opublikowano

Wydaje się spk. ;P

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Dajcie na inny host kurwa clienta a nie WuUpload i 80 Kb/s...

Megaupload R.I.P [*]

a po 2 to kuźwa daj że skille na P u kapitana sie dostaje (Komu się chce w dzisiejszych czasach robić skille na P klikając i tracić czas ja pierdu)

1359203056-U369922.png

Opublikowano

caly serwer stoi na kradzionych plikach zgadzam sie GA maja po 13 lat max zamiast pisac dobrze to pisze dopsze ; d i mowi ze tak w slowniku jest ; 0

Opublikowano

Serwera nie polecam bugów jest za dużo np. buguje się strasznie nawet expienie w m1 to katorga wbijasz 3 kulki i masz 0 expa rzadko idzie wbić lvl. Na serwerze podobno samemu trzeba expić "żeby sprawdzić expienie": to dlaczego biegają same 250lv z pro eq? Gm'owie dają lvl ale to jeszcze mogę zrozumieć bo to beta i eq tez trzeba przetestować. Ale te bugi? To jest przesada. I jeszcze mi wmawiają, że nie umiem expić i dlatego mi lvl odejmuje. Ale jak expić kiedy exp się ciągle odejmuje?? SERWER DNO NAWET JAK NA BETĘ. Gorszej bety w życiu nie widziałem. Administracja to jakieś dzieci a na dodatek w serwer nikt nie wkładał pracy oprócz osoby, która stworzyła pliki serwerowe. Serwer nadaje się najwyżej na hamachi chociaż i tak byłby to jeden z najgorszych hamachi serwerów. To jest moje zdanie. Jesli serwer oficjalny bedzie mial takie same bugi jak ta beta to napewno nie zagram.

Btw. "Sieć najlepszych serwerów w Polsce"?? Hahahahahah

Aaaaa no i zmiana Teamu bardzo by pomogła. Jeśli to się nie zmieni to na serwerze będą grać tylko "dzieci Neo", które lubią serwery na których dostaje się eq i lvl od GM. Takie dzieci nie kupują w IS więc niech administracja nie liczy na zyski. A to doprowadzi serwer do upadku. Chyba, że ktoś wam opłaca serwer.

DNO! DNO! DNO! DNO!

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

Nie mogę z tego gównianego serwera, już nie wspominając, że takie cuda jak przeklinanie GM'ów, zniewaga graczy, czy chociażby dawanie lvla/kasy/eq (oczywiście nie wszystkim - jaka tu sprawiedliwość? Żadna) jest po prostu na wstępie bardzo widoczne.

Serwer wydaje się być porażką, jest porażką, poprawka.. Beta porażka, cały ten TEAM to porażka.

No ale za poprawienie mi humoru tym beznadziejnym serwerem, dam tego lajka, co mi tam.

Oby tak dalej ! Może was w kabarecie zobaczę.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

jak można wbić na server ?? bo jest chyba off ;/

dre2.png

Koniec z METIN2 teraz liczy się Eligium zapraszam do gry w kwietniu będzie już wersja PL !!!!

Opublikowano

Serwer do bani !!!!

GM rozdał lvl a czekałem 30 min i ani mi nawet nie odpisał !!!!

Team nie ogarnięty !!!

co chwile m1 zawalone !

GM nie jest od rozdawania lvl -_-'

Bo nie dostałeś lvl ? Żałosne ...

Co chwile coś poprawiają ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...