Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] locale.monster_chat by Strepsils

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo nieładne rzeczy sie dzieją. Strepsilsa praca jest na każdym servie i nikt nawet nie wie o tym, kto zrobił to czy tamto.

Więc w jego imieniu publikuje tutaj własnie locale.monster_chat które pisał bardzo długi czas, powinniście to docenić.

Dobra, ale co to wgl jest ?. To są te teksty które moby "mówią" czasem. Jeżeli graliście na jakimś privie i widzieliście zaprzysie mówiące "I łana bi tap madl" To własnie ten plik :)

Otwieramy locale.lua które jest w locale/germany/.

Szukamy linijki locale.monster_chat = {

I podmieniamy ta całą linie oraz wszystko co jest w jej klamrach (dla przykładu)

locale.monster_chat = {
[9005]={"xxx", "yyy", "zz"},
}

Czyli podmieniamy locale.monster_chat = {, wszytkie linijki z tekstami oraz ostatnią klamrę. Jeżeli nie mamy niczego takiego po prostu wklejamy wszystko gdzieś na końcu pliku.

Dobra, tutaj macie link (do wklej.to)

http://adf . ly/59d7t

Usuńcie spacje z linku !

Obawiam się, że to nie wszystkie jego teksty, ale jest tutaj tego sporo. Jak znajdę nowszą wersje to zaktualizuje temat.

sygna.png
Opublikowano

Proszę o inny hosting.

Nie nawidzę tego, nie da się z niego pobrać... Cały czas wyskakuje reklama i nie ma nigdzie DOWNLOADU.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Proszę o inny hosting.

Nie nawidzę tego, nie da się z niego pobrać... Cały czas wyskakuje reklama i nie ma nigdzie DOWNLOADU.

http://wklej.to/eXQhZ

+ komunikat o wirusie

jira.jpg

Opublikowano

... eh ja już dawno to w plikach mam.. dziwne

pliki mcnc c.pl było to tam tylko troszke inaczej

zresztą mam cale locale.lua spolszczone :P nic nie kasowane :) pozdro

Tenma,jakbyś powiedział,jak naprawić OX aby pytania się pokazywały. To bardzo bym się ucieszył :)

Opublikowano

Jeżeli to te teksty o których myśle, to ile ten Strepsils ma lat? ;) Poprawiłem 90% tych "monologów" bo nad oryginałem można było tylko ręce załamać. Miało być śmiesznie i fajnie ale chyba autorowi nie wyszło ;] W każdym razie zawsze przyda sie info kto jest autorem.

Opublikowano

"aLe SoOsNnA.. x//", "Luk et maj hors, maj hors is emejzink...", "Łel aj beter not szoł ju...", "Ale nobuf, rzal."

Nie wiem jak was, ale mnie takie teksty zamiast bawić przyprawiają o facepalma, może jestem jakiś niedzisiejszy ;)

Opublikowano

"aLe SoOsNnA.. x//", "Luk et maj hors, maj hors is emejzink...", "Łel aj beter not szoł ju...", "Ale nobuf, rzal."

To jest takie śmieszne, że będę miał bekę do wczoraj.

Jeszcze powinno być:

Copyright by Karol Strasburger.

Opublikowano

... eh ja już dawno to w plikach mam.. dziwne

pliki mcnc c.pl było to tam tylko troszke inaczej

zresztą mam cale locale.lua spolszczone :P nic nie kasowane :) pozdro

Tenma,jakbyś powiedział,jak naprawić OX aby pytania się pokazywały. To bardzo bym się ucieszył :)

Pliki mcncc.pl wyszły z pół roku po evonis, ale spoko.

Jeżeli to te teksty o których myśle, to ile ten Strepsils ma lat? ;) Poprawiłem 90% tych "monologów" bo nad oryginałem można było tylko ręce załamać. Miało być śmiesznie i fajnie ale chyba autorowi nie wyszło ;] W każdym razie zawsze przyda sie info kto jest autorem.

Strepsils jest dość specyficznym gatunkiem człowieka i nic na to nie poradzisz. Nie miało być śmiesznie. Te teksty miały poziomem dorównywać poziomowi serwera evonis.

Nie wiem jak was, ale mnie takie teksty zamiast bawić przyprawiają o facepalma, może jestem jakiś niedzisiejszy ;)

Teksty też są niedzisiejsze, były pisane jakoś w listopadzie 2010

To jest takie śmieszne, że będę miał bekę do wczoraj.

Jeszcze powinno być:

Copyright by Karol Strasburger.

Strepsils approves

a te teksty typu "ale sosna" itd nie były w locale.lua które dał Rodimop? ;s

Możliwe. Evenye miało pliki Evonis od deco bodajże. Sam gadałem kiedyś o tym z Rodimopem.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Nie wiem czy to jest specjalnie, ale są poważne błędy ortograficzne. Do tego trzeba pozmieniać nazwę serwera, ale jest git!

Strepsio się postarał, dzięks.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jemu chodzilo chyba o inny server xD (było kilka o takiej podobnej nazwie) Na pewno servery od vaxiego miały pliki evonis, nawet jeden się nazywał evonis 2 oO

Rodimop miał Endoriana ale tam z tego co pamiętam to Rodi sam tłumaczył.

Opublikowano

Jemu chodzilo chyba o inny server xD (było kilka o takiej podobnej nazwie) Na pewno servery od vaxiego miały pliki evonis, nawet jeden się nazywał evonis 2 oO

No chyba nie. Żaden server Vaziego nie miał plików z EvoniS, Vazi miał swoje własne pliki, które tworzył praktycznie od 0. EvoniS 2 był projektem, który jednak nie wypalił, ale o ile pamiętam to dawałem mu tylko strone...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No chyba nie. Żaden server Vaziego nie miał plików z EvoniS, Vazi miał swoje własne pliki, które tworzył praktycznie od 0. EvoniS 2 był projektem, który jednak nie wypalił, ale o ile pamiętam to dawałem mu tylko strone...

Lol merkon, ty lepiej idź sobie do swojego cross fire a nie tutaj debila grasz. Każdy wie, że dawałeś pliki evonis/stronke gdzie popadło..

sygna.png
Opublikowano

czyli to są komunikaty typu co zaprzysy mówią: chcę iść na zakupy'' ? -.- ?

tak

MERKON

Y U SO IDIOT?????

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...