Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd podczas łączenia się z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem polega na tym że zrobiłem serwer vps Metin2. na sf2010 no i niby coś tam działa. No ale kiedy wejdę sobię na Niby Clienta z 2008 :D nie wiem czy może on być. Dodam jeszcze że po wpisaniu komendy by odpalił serwer są takie tak jakby napisy

"
rm: rm: cores/core.1cores/core.1: : No such file or directory
No such file or directory
mv: mv: rename cores/core.2 to cores/core.1rename cores/core.2 to cores/core.1: : No such file or directory
mv: mv: rename cores/core.3 to cores/core.2rename cores/core.3 to cores/core.2: : No such file or directory
mv: mv: rename cores/core.4 to cores/core.3rename cores/core.4 to cores/core.3: : No such file or directory
mv: mv: rename cores/core.5 to cores/core.4rename cores/core.5 to cores/core.4: : No such file or directory
mv: mv: rename cores/core.6 to cores/core.5rename cores/core.6 to cores/core.5: : No such file or directory
mv: mv: rename ./game1_1.core to cores/core.6rename ./game1_2.core to cores/core.6: : No such file or directory

Opublikowano

Wedlug mnie to maszyna sie jednym slowem zjeb.... miałem taki problem na plikach 2006r z pare lat temu.

Mozliwe ze jakies tabelki ci poszly a nawet pewne

Sprobuj przywrocic te pliki ,ktore edytowales o ile masz backup tych plikow i zobacz czy bedzie dalej ten problem.

A może tabela item_proto ci sie popsula ? Posprawdzaj a jak nie da rady to od nowa serwer niestety :(]]

Licze na lajciki ;p

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Nie spolszczenia nie możesz zrobić.

rozpakuj root a w nim edytuj serverinfo w na swoje ip bez końcówek.

potem wklej tego lauchera i edytuje w nim serwerimfo na swoje ip bez końcówek.

http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/

odpal przez głowę sury i graj

PS. musisz mieć client 2010.

Spis:

http://www.mpcforum.pl/topic/297606-tut-spis-clientow/

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...