Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wykorzystać świąteczne prezenty? Serwer Orion

rafael565

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na 4 kontach odpakowywałem sobie "świąteczne prezenty" oraz bawiłem się w tomboli i oto te prezenty:

-zwoj korekcji x3

-bodzio x2

-kamyk duchowny x3

-wzmocnienie przedmiotu x3

-zaczarowanie przedmiotu x2

-małż x1

-biala perla x3

-owoc życia

I teraz pytanko. Mam ninje dagger 26 lvl. Na niej tylko 25kk i miecz na 1 lvl +9. Chciałbym jakos urządzić tę postać( chyba, że radzicie zmienić klasę) , dokupić itemki, itp. Ile za te itemy( te, które kożna sprzedać) wyciągnę maksymalnie oraz co moge dokupić do mojej ninji. A może wykorzystać te bonusy i sprzedac itemy z zyskiem( szczescie byloby bardzo wskazane)? z góry dziękuję za odpowiedzi.

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Sprzedaj wszystko, kup dobre koziki i itemki z hp. Wbij poli na G/P, a w międzyczasie zrób dropa woja bodego na metkach w m2. Przy okazji dropniesz tam marmurki.

Opublikowano

@UP: za co zrobi poli ? Po co G, jak daje tyle co na 1 ? Skąd weźmie na eq z hp ?

@Top:

Hmmm, kup za te kamyki i perły ebony +9 z 2 bonusami - jak wejdą 2 (tj. 4 bony) zmieniasz i jak wpadną jakieś fajne bony sprzedajesz.

Odrobina farta i masz z nich jakieś 15 kamoli.

Za 15 kamoli kupujesz fms'a, eq 1-1.5k hp, czyste ebo +9, srebrną +9 i np. żelaka +9.

Wbijasz 35, robisz boja, zarabiasz na metkach 35, następnie wbijasz 45 i idziesz na metki 45. Tam dropisz ile wlezie, często dropią ogony węża z + warte ok. 100kk, warto zainwestować w 2x drop nawet na te 7 dni. Dropiąc 5 ogonów dziennie po 7 dniach masz 3.5kkk - starczy to Ci na boga +8, lwią +9. Do tej boga wsadzasz kd uchyłki +4, kupujesz fenki +8 za jakieś 5 kamyków (ja wczoraj za tyle kupiłem), dropisz na żabach maski strachu(?) chodzi mi o hełm na 60 dla woja, z blokiem.

Robisz na +7/8.

Takim oto sposobem masz 25/26% na bloka i ponad 10k hp.

Za kasę, która Ci została robisz skille na G, w między czasie wbijasz 61 i klepiesz metki 55/65 na sohan i robisz buffa.

Pozdrawiam :)

52287137559562145640.png

Opublikowano

A może za te kamyki i perły kupie 2x fms +8 +9, moze jeden z kd i zmienie bonusy ? Czy lepiej sie oplaca kupic te ebo +9 z bonuskiem, powbijac bony i sprzedac ??

@EDIT: A może jeszcze poczekac pare tygodni, zeby ceny sie podwyzszyly.. bo teraz kazdy ma te kamole i perly..

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Sprzedaj perły, kup sokolą +9 z jakimiś 2 bonami max, wybonuj i sprzedaj.

Lub jakieś ebonki, to też item który dobrze schodzi, a taniej dostaniesz.

A jak nie - Kup po prostu jakieś eq dla siebie.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

@up dzieki za info. A sokolą +9 z tymi 2 bonusami za ile kupię ? wystarczą mi 3 kamyki i 3 białe perły ?

Opublikowano

Sokola +9 czysta ~12kamyków na Onyksie (s8), więc wątpię, żebyś za ~6 kamoli kupił taką z dwoma bonami :)

Do fms'a potrzeba dużo farta, na tych ebo możesz mieć te 15 najmniej, bo za 12 bony do tasu (najgorsze jakie mogą być), ważne żeby były te 4 bony. Jak wypadnie np. 10 dt 10 strzaly, to zamieniasz za ebo 9b z bonami do tasu + dopłata kupującego, zyskujesz parę kamoli, zmieniasz bony i sprzedajesz nawet za te 15 kamyków.

Ale równie dobrze może wpaść 10 luda 15 miecze i masz już wtedy od ch.. .kasy ;]

52287137559562145640.png

Opublikowano

OK. Dzięki za wszystkie porady. Chyba jednak kupie te ebony i pozmieniam te bonusy... Wszyscy dostali "lubie to".. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...