Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koncik ss

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie MPC'owicze grają? Może i ja się skuszę. Chociaż IMO czas grania w tibie już minął, chyba, ze coś mnie ominęło? Ostatni raz grałem bodaj na 8.1 czy coś takiego. Można jeszcze na tej grze zarobić? ;) Mam chyba jedynie jakiegoś sorca 34, ale wolał bym pograć z MPC'owiczami jak już.

@edit

mój sorc jest na Eternii :

ggsn.jpg

Opublikowano

Mój syf (sory za mały level, ale nie bocony, a poza tym olałem już tibie. Może kiedyś zaś wrócę :P)

depo..jpg

depo2..jpg

Opublikowano

Gdzie MPC'owicze grają? Może i ja się skuszę. Chociaż IMO czas grania w tibie już minął, chyba, ze coś mnie ominęło? Ostatni raz grałem bodaj na 8.1 czy coś takiego. Można jeszcze na tej grze zarobić? ;) Mam chyba jedynie jakiegoś sorca 34, ale wolał bym pograć z MPC'owiczami jak już.

@edit

mój sorc jest na Eternii :

ggsn.jpg

serwer to Refugia :D

a o to i mój lvl'up

http://imageshack.us/photo/my-images/577/beztytuubsu.png/

+++++++ Daj Lubie to :D +++++++

Opublikowano

jeszcze 300gsów, i szybciutko lecimy do 130 lvla, poi i dobic 100 dysta;d(boorning make money )

1330548350-U29883.jpg

z eq. nie pizgać, bo paladyn nie potrzebuje item, więc kupuje tylko te które dają coś konkretnego albo mi z questa spadnie

a jeszcze niedawno było tak

1330548679-U29883.jpg

jeszcze arrow slot działał i było trade

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...