Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Jak szybko działa nasz ''cudowny'' Team :D

CrazyBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Screen Shot, ten przedstawia w jakim odstępie czasowym (prawie 24h) dostałem odpowiedź od Teamu :)

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

99340912159561381630.gif

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Hm? Co w tym dziwnego? W ciągu 24h powinieneś otrzymać odpowiedź na normalne zgłoszenie.

Jeżeli będziesz pisał żartem, bez ortografii i składni to nie odpiszą, proste. Dałbym teraz minusa, hah.

Opublikowano

On myśli, że jest uniwersalny i że nikt z nas nie potrafi wysłać wiadomości do supportu.

Dlatego też pokazuje nam w jakim odstępie czasu przychodzi odpowiedź!

Pomysłowe!.

Opublikowano

HMMM,,to i tak szybko dostałeś tą odpowiedz,up a na którym privie masz odpowiedz niemal natychmiast? oni dopiero lecą w kulki

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Co za głupki :P.. Ja to rozumiem tak ,że zanim on wysłał wiadomość do supportu to oni mu godzinę wcześniej odpisali :D

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Co za głupki :P.. Ja to rozumiem tak ,że zanim on wysłał wiadomość do supportu to oni mu godzinę wcześniej odpisali :D

Chyba kolega w topie napisał coś takiego

Screen Shot, ten przedstawia w jakim odstępie czasowym (prawie 24h) dostałem odpowiedź od Teamu 

I nam mówisz, że Ty to tak rozumiesz. Przeczytaj co on napisał ....

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...