Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Błąd

dakas123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM OTOZ MAM PROBLEM PO PRZERWIE W COMBAT ARMS ZACHCIALO MI SIE Z NIEGO GRAC I SCIAGNALEM GO ZE STRONY COMBAT ARMS EU ZAINSTALOWALEM WSZYSTKO LADNIE POSZLO ZAGRALEM 2GODZINY WYLACZYLEM GO I ZNOWU CHCIALEM ZAGRAC A TU BLAD unable to run the game due to client file being corrupted ROBILEM FORMATA KOMPA NIE POMOGLO PRZEINSTALOWALEM GO ZNOWU TO SAMO CZYSCILEM REJESTR DALEJ NIC SCIAGALEM Z INNYCH STRON I NIC TO NIE DALO PROSZE O POMOC

Opublikowano

też miałem to pare razy ale czesto po resecie kompa wszystko wracało do normy, choć jeszcze spróbuj sie zalogować na głównej stronie combata to miałem 3 przypadki że musiałem sie tam zalogować dopiero mi gra poszła

http://i.imgur.com/UEWzBuc.png

Dobrze prawie ->>Daj Like  

Opublikowano

Zarzuć screena kiedy ten błąd wyskakuje wywala cie z gry czy on jest? Mi sie wydaje że ten błąd jest jak sie ma lagi i kliknie się 2 razy Login ^.^

Może sie to smieszne zdawać ale nie ma na to rady samo musi przejść

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jak już wpiszesz dane do logowania, to nie klikaj kilka razy Login, najlepiej naciśnij enter i poczekaj.

Opublikowano

TYLKO ZE JA NAWET NIE MOGE SIE ZALOGOWAC BO JAK TEN KOLES PRZY LADOWANIU SKONCZY SOBIE BIEGNAC TO WTEDY MI TO WYSKAKUJE

NIE MUSISZ NAM DUŻYMI LITERAMI PISAĆ

Mi sie wydaje że to wina internetu zalecam pogaszenie procesów typu skype + użycie gameboostera bo więcej nie zrobisz.

Ew.zmień internet bo w nim problem za duży ping xD

Opublikowano

WYLACZYLEM ZBEDNE PROCESY UZYLEM GAMEBOOSTA 3 I TERAZ JAK WLACZAM COMBATA TO WYSKAKUJE ERROR 2 10060

bo teraz jest upadte i combat arms nie działa każdy ma ten error

Jeżeli chcesz wiedziec do której to będzie trwało masz link jak to zrobić

http://www.mpcforum....tenance-co-rod/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...