Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]o hacki

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś moje konto zostało skradzione :( Grałem na hackach niktóre miały wiry ale jak pisaliście w tematach że to tylko wirus taki od hacka żeby działał skanowałem kompa i innych wirów niż tych od hacków nie było więc ich nie ruszałem a jednak moje konto zostało skradzione a jako że nie pamiętałem passów do meila więc nie mogłem zmienić na nowego i teraz jak mi je ukradli moge gówmo zrobić a te konto nie powiem było duuużo warte. To taka przestroga.

Opublikowano

dużo warte policja ale wsumie hacki uzywales a to nielegalne do teamu nie pisz bo hacki ...

---

Wlazł kotek na płotek po żerdzi

Najadł się kapusty i pierdzi

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Ściągacie te hacki, jak widzicie, że skan jest. Tak naprawdę nic nie możemy o nich powiedzieć, ich autorzy mogą tam keyloggery zamieszczać i nawet współpracować ze sobą, bo kto z nas wie, co kryje w sobie hack.

Opublikowano

Ściagałem tylko te hacki w ktroych był skan nie wiecie jak to jest sie patrzyć na swoją postać stojaćo w m1 i nie moc nie nia wejść ani nic nie można zrobić i pisać ze złodziejem błagać żeby oddał bo nic innego mi nie pozostało jak tylko go błągać a on jeszcze zaprzecza że to jego konto.

Opublikowano

widocznie miałeś kay na kompie to nie wina hackow ja używam hackow z 2 lata i jeszcze nikt mnie nie okradł

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Szczeze zal mi ciebie ze konta sie pozbyłes, ale sciagałes hacki na własną odpowiedzialność ! I co że był skan ? skan nie musi nic wykryć :P

Jak byś się znal to być sam przejrzał plik dll i byś wiedział czy hack może ci zagrozić :)

Pozdrowienia i nie miej do nikogo pretensji ze konta mniemasz :) Bo konto nie tylko idzie kraść po przez keyloggera ...... który może być zawarty w hacku/bocie :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...