Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Mental/Body i cos jeszcz

masa998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat grac mentalem czy bodym body jest podobno dobry na koniu a mental na drop .

Dylemat mam tak ze jaka bron nosic na woju body 21lvl zaraz 22 lvl Gizarme 20 lvl +6 miecz na 1 lvl +9 ?? co lepsze na body dwu reczna czy jedno reczna bron jak ja zdobyc latwo.

Na jakim lvl i z czego najlepiej drop Szeroki miecz na 20 lvl ?

Opublikowano

To raczej zle ci ktos powiedzial... body expi z buta (moze nie musi) a mental z buta nic nie zrobi (moze nie musi) ma dosc maly dmg w porownaniu z bodym... mentalem dobrze sie expi z buffem... mental jest jesli masz mniej kasy na start bo nim sie da ogarnac ze srednim eq... a body powinien byc bardziej wypasiony... meicz dla bodego jak kazda inna jednoreka, dwureka dla mentala... body moze miec dwureke ale na koniu dopiero :P tyle ode mnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odwrotnie - Wojownik Body - do dropu najlepiej używając konia bojowego a do exp'a - mental.

Broń jednoręczna jest dla Wojownika Body gdyż Aura Miecza oraz Build statystyk jest tak zbudowany, że Wojownik ma wystarczajaca Ataku i ' lepsza ' broń nie jest mu potrzebna. Szeroki miecz dropi z np. Niedźwiedz.

Opublikowano

Albo cie nie rozumiem albo po prostu nie potrafisz opisać o co ci tak naprawdę chodzi.Ty chcesz postać do dropienia czy główną to pvp tez??

Na plu opłaca się bardziej grac bodym to oczywiste.Lecz każdy ma swoje gusta.

Opublikowano

na monastyrze caly dizen poluje na szeroki nawet +0 nedznego nie ma a mam tylko 6 kk bym latal z +7 ale mi zjaral na

+8 wiec nie wiem czy cisnac z miecze +9 na 1 lvl do 25 lvl ulepszyc kose na 25 na +5 i zrobic dropa i ulepszac fms

Opublikowano

@up jakim hackiem nie uzywam cheatow poniewaz nie potrafie ich instalowac jestem zielony w tych rzeczach o jakim hacku mowisz ?

Opublikowano

Powiem tak jak masz w chuj hajsu to graj bodym bo jest minimalnie lepszy ale zato duuużo droższy bo musisz mieć dużo defa a na mentalu inwestujesz tylko w jakiegoś kozackiego rib-a fms-a :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...