Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aerobiczna 6 Weidera +.... ?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa, masz już a6w i jeszcze chcesz brzuszki robić, popierdoliło cię?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Kurwa, masz już a6w i jeszcze chcesz brzuszki robić, popierdoliło cię?

Zgodzę się z kolegą. co ci jeszcze brakuje ? chcesz przetrenować brzuch popalić mięśnie ? Zrób jak uważasz tylko potem nie płacz ze nie będziesz mógł nic robić bo nie będziesz wytrzymywał z bólu. Mało ci pływania to idź jeszcze pobiegać. a jak tak nie możesz zżucić warstwy tłuszczy no to tylko dieta innaczej nie da rady.

Opublikowano

Bo a6w/abs nie jest od spalania tkanki tłuszczowej, kurwa. Zacznij biegać, ruszać się, pierdolnij tabatę/hiita.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Taa... Kolega wyżej dobrze mówi.

Idź pobiegaj bo na dworze jest tylko -14 ,albo najlepiej poczekaj aż się ochłodzi ,bo przecież w upale nie będziesz biegał.

Dupę zawraca ,a gówno wie.

Przeczytał dwa tematy na SFD i ważniaka udaje!

hersygna.png
Opublikowano

Taa... Kolega wyżej dobrze mówi.

Idź pobiegaj bo na dworze jest tylko -14 ,albo najlepiej poczekaj aż się ochłodzi ,bo przecież w upale nie będziesz biegał.

Dupę zawraca ,a gówno wie.

Przeczytał dwa tematy na SFD i ważniaka udaje!

A co innego polecisz na spalenie tkanki tłuszczowej? Tabatę może robić w domu, na skakance może skakać w domu, na rowerze może jeździć w domu/na siłowni (stacjonarny), biegać może na siłowni (bieżnia). Problem, officer? Znawca jebany.

Km5iG.png

Opublikowano

Ja pierdole kabaret!!! haha dawno się tak nie uśmiałem xD

Teraz małe sprostowania...

Wiesz ja mam specjalny sprzęt do tego, gdzie i robię sobie kaloryfer i tracę tłuszczyk :)

Rzymska ławeczka (skośna, głowa w dół?)

od walenia konia sie traci białko i nie bedzie miał z czego tych bicepsów robić

Ty napeweno straciłeś mózg od walenia.....

Stosuj diete, nie słuchaj debili co to odradzają. Znają się na ludzkim organiźmie jak ja na uprawie buraków cukrowych...

Dalej ćwicz to samo, dokładaj do tego codziennie brzuszki 4 serie po 100 powtórzeń dziennie.

A na dietę jedz przegotowane białe mięso, warzywa najlepiej gotowane i dużo nabiału. Powinno pomóc.

DOWN

Kto powiedział, że ma być łatwo. Dałem tak żeby efekty były jak najlepsze, nie tylko żeby sadło zrzucić :D

I niby czemu ma służyć te milionowe powtórzenia? Spaleniu mięśni? Wiecznym zakwasom?

Chcesz wyrzeźbić brzuch i przy okazji coś zbudować, żeby było widać? Ogarnij sobie program ABSII. Pozatym codzienne ćwiczenie brzucha nie jest polecane, ponieważ łącząc a6w z ćwiczeniamy np. pleców uniemożliwiasz im rozwój, albo prosisz się o kontuzję. Obciążając codziennie brzuch osłabiasz odcinek lędźwiowy kręgosłupa (antagonistyczna partia względem brzucha). Pozatym codzienne ćwiczenie brzucha po tryliard powtórzeń owszem może coś wyrzeźbić, ale bardziej przepala mięśnie. Dlatego polecam po okresie paru miesięcznym wstępnym (np. trening obwodowy) przerzucić się na typowy trening siłowy (może być obwodowy, albo z podziałem na partie - split), a brzuch ćwiczyć max. 1, ew. 2 razy w tygodniu.

Coś ty jarał? Kurde dobry towar miałeś. Ćwiczenia brzucha obciążają kregosłup haha

Typowy trening siłowy nie jest polecany dla osób poniżej 24 roku życia i co najmniej 5 letnim doświadczeniem...

@up

Nie rozumiesz i masz pedalskiego konia w sygnaturze.

Haha I like! xD

To dodatkowe ćwiczenia ci polecam. Aeroby. Czyli bieganie pływanie jazda an rowerze i tak dalej. I ćwicz sobie ę A6W i efekty powinny być. Ale an spalanie i na kaloryfer lepszy jest ABS II.

a6w to gówniane ćwiczenie, najlepsze jest na nic i zmarnowanie koło miesiąca pracy ABSII jest ok to przemyślany plan ale nie jest on na spalanie ani na kalafior, od tego jest dieta, jakbyś nie wiedział każdy ma "kalafior" tylko jest ukryty pod zwała tłuszczu.

Dobra,dobra tylko poprostu zauważyłem że a6w mało tkanki tłuszczowej spala.

Wow miejscowe spalanie tłuszczu, jak odkryjesz ćwiczenie które to potrafi dam ci nagrodę Nobla!!!

Bo a6w/abs nie jest od spalania tkanki tłuszczowej, kurwa. Zacznij biegać, ruszać się, pierdolnij tabatę/hiita.

Wysiłek fizyczny jak każdy innym ale nie da się spalać tkanki tłuszczowej jak wpierdala się wiecej ile potrzeba, to nawet bieganie nie pomoże.

A co innego polecisz na spalenie tkanki tłuszczowej? Tabatę może robić w domu, na skakance może skakać w domu, na rowerze może jeździć w domu/na siłowni (stacjonarny), biegać może na siłowni (bieżnia). Problem, officer? Znawca jebany.

Mniej wpierdalać... i sama zginie bez żadnych super hiper aktywności fizycznej. Nie mówię tu że bieganie jest złe ale wy ciągle sądzicie że można chudnąc jak się ktoś pasie jak świnia nawet jak biega....

Ktoś jeszcze? xD

Opublikowano

Ktoś jeszcze? xD

Myślałem, że trzymanie michy jest oczywiste, ale jak widać nie jest.

Km5iG.png

Opublikowano

Wyobraź sobie ,że skoro on robi A6W to raczej robi to w warunkach domowych ,a nie nakurwia specjalnie na siłownię ,hę ?

Po jakich chuj świat dał człowiekowi mózg.

Zamaist tych 20 kilku % mógł dać bynajmniej 50. Te 20(x) to wyjątkowo za mało.

hersygna.png
Opublikowano

Wyobraź sobie ,że skoro on robi A6W to raczej robi to w warunkach domowych ,a nie nakurwia specjalnie na siłownię ,hę ?

Po jakich chuj świat dał człowiekowi mózg.

Zamaist tych 20 kilku % mógł dać bynajmniej 50. Te 20(x) to wyjątkowo za mało.

To niech robi tabatę, pajacu jebany. Pierdolisz najwięcej, a chuja się znasz.

Km5iG.png

Opublikowano
a6w to gówniane ćwiczenie, najlepsze jest na nic i zmarnowanie koło miesiąca pracy ABSII jest ok to przemyślany plan ale nie jest on na spalanie ani na kalafior, od tego jest dieta, jakbyś nie wiedział każdy ma "kalafior" tylko jest ukryty pod zwała tłuszczu.

@Kejsi nie mam zamiaru sie kłócić ale ćwiczyłem A6W jak i ABS II i Abes II spala lepiej tkankę tłuszczową niż A6W. sorry ćwiczę i coś wiem na ten temat. widz że przeczytałeś coś na forach i to twoja wiedza. Ale mówisz w co niektórych przypadkach totalne głupoty. Zgodze sie z tym ze kaloryfer każdy ma pod warstwa tłuszczu ale zeby było go widać to trzeba wyrobić te mięśnie. A an spalanie masz racje najlepsza jest dieta i aeroby.

Opublikowano

Może jakąś kreatyne ? lub coś innego ja osobiście chodzę na siłownie i biorę i widać efekty nie tylko na brzuchu :)

Opublikowano

Może jakąś kreatyne ? lub coś innego ja osobiście chodzę na siłownie i biorę i widać efekty nie tylko na brzuchu :)

Nie mam nic nie chcę żadnych białek ani innego chujstwa,a na siłownie nie bo jeszcze jestem w trakcie rośnięcia,a czytałem że siłownia zatrzymuje wzrost.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Zielona herbata + x2 dziennie po 150 brzuszków + aerobik i jeżeli jest możliwość ok. 10 minut dziennie na maszynie wibrującej - typu Vibro Max.

Mam taki tryb i trochę się spala tłuszczu, dodatkowo wyrabiając rzeźbę.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kurwa, czytaj dalej takie pierdoły to daleko zajdziesz. Poczytaj http://www.body-fact...read.php?t=7862

zgodze się. rozmawiałem z endokrynologiem :D. i panowie rosna do 21 roku życia czyli prawidłowo powinnienes iśc na siłownie około 22 roku życia. A to jest nie prawda po mi powiedziałą zę mam ćwiczyć. Wiec cwicz i nie słuchaj głupot wykonuj cwiczenia poprawnie technicznie i nic sie nie bedzie działo. Ale powtarzam poprawnie technicznie.

Opublikowano

Po chuj za przeproszeniem?

Pewnie na sranie, bo z tego co czytam wspomaga proces trawienia.

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...