Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aerobiczna 6 Weidera +.... ?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja powiem tyle dietka. Ale przede wszystkim aeroby na stracenie tłuszczu.

A6W jest dobre kiedy już mamy w jakiś sposób wyćwiczone te mięśnie w tedy można spróbować ja robić.

Opublikowano

Dieta + aeroby i siłownia, a nie jakieś szóstki wejdera.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zacznij biegać, ćwiczyć na maszynach, chodzić na saune, pływać na basenie i więcej ogólnie się ruszać

951841430649214321545.png

Day after day.

Weteran
Opublikowano

Możesz wykonywać dodatkowo jakiś zestaw ćwiczeń.

Jednak bez diety nie ruszysz.

Na siłownie nie musisz, wystarczy dobra diety i zestaw ćwiczeń.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Stosuj diete, nie słuchaj debili co to odradzają. Znają się na ludzkim organiźmie jak ja na uprawie buraków cukrowych...

Dalej ćwicz to samo, dokładaj do tego codziennie brzuszki 4 serie po 100 powtórzeń dziennie.

A na dietę jedz przegotowane białe mięso, warzywa najlepiej gotowane i dużo nabiału. Powinno pomóc.

DOWN

Kto powiedział, że ma być łatwo. Dałem tak żeby efekty były jak najlepsze, nie tylko żeby sadło zrzucić :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Stosuj diete, nie słuchaj debili co to odradzają. Znają się na ludzkim organiźmie jak ja na uprawie buraków cukrowych...

Dalej ćwicz to samo, dokładaj do tego codziennie brzuszki 4 serie po 100 powtórzeń dziennie.

A na dietę jedz przegotowane białe mięso, warzywa najlepiej gotowane i dużo nabiału. Powinno pomóc.

Ty za to znasz się na tym jak na uprawie ziemniaków.

Najlepiej to niech samo białko wpierdala i robi codziennie 1000 brzuszków, nie?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

ja nie daje rady według tej rozpiski z neta :D robię ciągle, to co powinienem pierwszefo dnia, ale i tak jest poprawa. diety nie mam, wpie*dalam, ile się da xD ale jem dużo jogurtów. na stratę brzuszka? Jak robi Ci się kaloryfer, to i brzuch znika.

86037955266828501651.jpg

Opublikowano

Ty za to znasz się na tym jak na uprawie ziemniaków.

Najlepiej to niech samo białko wpierdala i robi codziennie 1000 brzuszków, nie?

Wyobraź sobie ,że to by było dobre. Przy spalaniu tkanki mięśniowej najlepsze jest przecież ograniczenie tłuszczy i węglowodanów więc jaki ty masz człowieku problem ?

Dopier****sz się tego ,że ktoś ma racje ,a ty jej nie masz ?

hersygna.png
Opublikowano

Wyobraź sobie ,że to by było dobre. Przy spalaniu tkanki mięśniowej najlepsze jest przecież ograniczenie tłuszczy i węglowodanów więc jaki ty masz człowieku problem ?

Dopier****sz się tego ,że ktoś ma racje ,a ty jej nie masz ?

No, najlepiej to niech kupi 10kg białka i nie je nic innego, tylko proch sobie do mordy sypie.

Km5iG.png

Opublikowano

Chcesz wyrzeźbić brzuch i przy okazji coś zbudować, żeby było widać? Ogarnij sobie program ABSII. Pozatym codzienne ćwiczenie brzucha nie jest polecane, ponieważ łącząc a6w z ćwiczeniamy np. pleców uniemożliwiasz im rozwój, albo prosisz się o kontuzję. Obciążając codziennie brzuch osłabiasz odcinek lędźwiowy kręgosłupa (antagonistyczna partia względem brzucha). Pozatym codzienne ćwiczenie brzucha po tryliard powtórzeń owszem może coś wyrzeźbić, ale bardziej przepala mięśnie. Dlatego polecam po okresie paru miesięcznym wstępnym (np. trening obwodowy) przerzucić się na typowy trening siłowy (może być obwodowy, albo z podziałem na partie - split), a brzuch ćwiczyć max. 1, ew. 2 razy w tygodniu.

Cześć :)

Opublikowano

No, najlepiej to niech kupi 10kg białka i nie je nic innego, tylko proch sobie do mordy sypie.

Na chuj się tu wypowiadasz jak nic o tym nie wiesz?

Dieta to tak jak napisałem wcześniej i do tego jedz dużo owoców. Zawierają naturalny cukier - fruktozę, stanowiący świetny materiał energetyczny.

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem.

Ograniczenie ,a nie całkowite wyeliminowanie -.-

hersygna.png
Opublikowano

Na chuj się tu wypowiadasz jak nic o tym nie wiesz?

Dieta to tak jak napisałem wcześniej i do tego jedz dużo owoców. Zawierają naturalny cukier - fruktozę, stanowiący świetny materiał energetyczny.

Ludzie kurwa, dieta "na masę" to nie jest wpierdalanie samego kurczaka i warzyw przez cały rok, ale dobra, nie kłócę się z fachowcami, którzy trzymają dietę i zapierdalają na siłownie już 10 lat.

Km5iG.png

Opublikowano

UP

Wątpie żeby ktokolwiek tu zapierdalał na siłowni 10 lat, wystarczy skończyć biologię w gimnazjum, ale tego widzę co niektórym brakuje.

Opublikowano

@up

Nie rozumiesz i masz pedalskiego konia w sygnaturze.

Km5iG.png

Opublikowano

To dodatkowe ćwiczenia ci polecam. Aeroby. Czyli bieganie pływanie jazda an rowerze i tak dalej. I ćwicz sobie ę A6W i efekty powinny być. Ale an spalanie i na kaloryfer lepszy jest ABS II.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...