Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - S26 zarabianie

fallen402

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na s26 posiadam ;

DROPKA 30lvl ;

*eq;

- fms+6 sr 18 (kd spalone)

- tygra +9 (kd spalome)

- żelak +7

- tarcza na 21lvl +7

- naszyjnik 10 przeszywka

Główna postać 35 ;

*eq;

- kozy +9 sr 22 (kd spalone)

- zbrojka na 18lv +9 (kd speda+3)

- naszyjnik 1.5k hp

- maske na 1lv +6

- tarcze na 21lv +7

Mam pieczęć wilka

I już nie mam pomysłów na zarabianie próbowałem m3-2dni stracone po za kozikami i dzwonami nic nie mogłem wydropić

medale- 80k też mało opłacalne fms/metki m2 - do tego zrobiłem dropka 30lv ale tam jest bardzo dużo ludzi i 1 metek na 40min też mały zarobek ponad to dużo ludzi tam ma eq takie ze przy klepaniu metka włączają wolny i ciągle padam. IS/ zarywanie nocek nie wchodzi w grę. małże też mało opłacalne - przez tombole. Macie jakieś pomysł jak zarobić na eq na ninje z hp ?

imetin_logo.png

Opublikowano

Zapoznaj się z tymi poradnikami :

www.mpcforum.pl/topic/526699-tutorialspis-poradnikow-na-zarabianie-yang-metin2/

Jeżeli chodzi o Imha : jakim poziomem tam siedziałeś ? - najlepszy lvl na M3 to 9 - 15/16.

Opublikowano

Ja bym Ci jednak polecił łowić te rybki dalej. Fakt małże są w miarę tanie, ale to nie one dają największy zarobek. Ceny pereł po tomboli będą wzrastać, a i teraz niebieska 10-12kk stoi, więc nie ma lipy. Ew. alternatywą może być kopanie RUD w m2 (ebonit/diament).

Opublikowano

m3- dropiłem i na 12 wilkach i na 15 na niedźwiedziach, hp od noobków teraz w metinie są sami "cwaniacy" trudno będzie i też bardzo monotonne.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ja Ci polecam zrobic dropka ok 21 woj body i bic nim besty w m2 lub w dolince. Ew jak wolisz bic metki to taki 15-20lvl woj body moze metki w m1 bic dla ku. Ale jak zawsze najwiekszy zarobek jest na handlu, czyli szukasz okazji w m1 (czyt. kupujesz tanio sellasz drozej ale z glowa). Mozesz w miedzy czasie bic besty/metki/lowic. A najlepiej zmaxymalizowac zyski robiac noob chary we wszystkich krolestwach. Bo czasem item moze byc warty np 2x drozszy w chunjo niz jinno itp

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

lookash - problem z rozumieniem tekstu ? "fms/metki m2 - do tego zrobiłem dropka 30lv ale tam jest bardzo dużo ludzi " a może ty myślisz że jak zrobie dropka 21 to będzie więcej bestów niż a dropku 30? bo nie ogarniam a w dolinie jeszcze więcej ludzi na bestach. co do handlu ciężko coś wyłapać, a dla 200k nie będe się męczył może i sellne 200k drożej ale po 2 dniach to też bez sensu

imetin_logo.png

Opublikowano

Jest jeszcze jeden sposób - mianowicie DH, polecam łazić na metki cienia, poza dropem z metka może się udać zwinąć ogon z +. :)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Sranie w banie na s26 w dzien spokojnie sie metka nieda ubic a wy o zarobku tam gadacie heh smiech.Lepiej metki na pustyni i dt uleprzac i selac.

Opublikowano

Drop kd i ku nie wchodzi moim zdaniem w grę, najlepiej ulepszać itemy, kupuj żelaki po 50k ulepszacze są tanie rób na +7 i sellaj po 700 800k zarobek jak cholera,a do tego tyle wojów na s26 i to z małym lvlem :P

Opublikowano

Hmm wbij dropkowi 35 i boja. Ciężkie jest dropienie na tak zaludnionym serwerze także polecam zarabianie we wczesnych godzinach porannych lub bardzo póxnych wieczornych. Oczywiście wtedy jedziesz metki m2 :)

Opublikowano

Ehh kolejny .. po co 35 na dropku ? żeby gorszy drop był tak? no mądre.. jak byś zrozumiał co przeczytałeś o ile wgl przeczytałeś to napisałem że mam wilka..

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...