Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking

K0xm4N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam takie pytanie. Czy można podczas gry gdy botek sobie biega i zabija moby wyłaczyc panel srokinga tzn ten na pasku zadań, bo kolega mi coś tam mówil ze przez procesy ale boje sie , że mi sie gra wyłączy( juz nie wbije na serv...)

Prosze o odp ;)

userbar808467.gif
Opublikowano

Ja tak wylanczalem i nic sie nie dzialo wystarczy wejsc do procesow znalesc Lanchera i zakonczyc proces mi bot dalej smigal

Und3rsoldier.png

Opublikowano
Witam.

Mam takie pytanie. Czy można podczas gry gdy botek sobie biega i zabija moby wyłaczyc panel srokinga tzn ten na pasku zadań, bo kolega mi coś tam mówil ze przez procesy ale boje sie , że mi sie gra wyłączy( juz nie wbije na serv...)

Prosze o odp ;)

Proponuje pobrać jakiś program do minimalizacji np 4t Tray Minimizer Pro 4.8.30 i po problemie, zminimalizujesz i nie będziesz go widział :) ,a tak nawiasem mówiąc jak klikniesz alt+F4 lub prawy przycisk myszy na pasku i wybierz opcje "zamknij". Zamkniesz panel bota i nie dostaniesz dc ja tak robiłem i nic z silkiem się niedziało. Ale jak zamkniesz bota normalnie przez klikniecie "x" to wywali Ci silka. i to tyle.

$sorki nie zauważyłem ostatniego posta

• Dodaj nową pozycję...