Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Banowanie Botów

DaRRtanG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Z ostatniego banowania prawie wszyscy zostali obrzuceni warnami/permami.

Jak myśliicie, Teraz cały czas będa tak banować, Czy był to jednorazowy wystrzał ? :D

Ja bociłem 3-4 h dziennie, Myśle że nie będzie :P.

yolh.jpg
Opublikowano

To jest coś nie tak z tym banowaniem, dla czego?

Dla tego że połowa moich znajomych jedzie 24/7 na bocie (kbot z gg) i zero warna/bana

A latają tak od kiedy ruszyły boty po aktualizacji klienta oraz przed nią.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

naprawde nie dostałem nawet ostrzeżenia nie kłamie no bo po co miałbym was tu oszukiwać

serio 24/7 przez miesiąc i nic

na kbocie

boce na 1-7

tylko boxy

Opublikowano

@Topic

Ja cisne od 3miechów 24/7 na boxach i nic.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Nooo bardzo ciekawe teksty tu widzę :) jak można latać na bocie 24/7 skoro KBot więcej stoi niż działa??? Nie da się załapać bana za bota który nie działa. Może macie na myśli inne boty bo ja na działającego KBota od soboty jeszcze się nie załapałem... nawet przy nowej wersji 5.84 miałem początkowo error a teraz serwer licencji jest aktualizowany, spróbuj później. A może macie "c" do tego by to jakoś latało ? Jak coś to proszę info na pw co z tym g... zrobić.

Opublikowano

dziwne, jak była wersja 5.83 ciągle śmigał, nawet jeśli tobie nie działał, mi latał 24/7, 5.84 wyszła dziś to 83 nadal działała, 84 normalnie działa. Więc może kwestia "szczęścia" a nie że bajki pleciemy ;-)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Nooo bardzo ciekawe teksty tu widzę :) jak można latać na bocie 24/7 skoro KBot więcej stoi niż działa??? Nie da się załapać bana za bota który nie działa. Może macie na myśli inne boty bo ja na działającego KBota od soboty jeszcze się nie załapałem... nawet przy nowej wersji 5.84 miałem początkowo error a teraz serwer licencji jest aktualizowany, spróbuj później. A może macie "c" do tego by to jakoś latało ? Jak coś to proszę info na pw co z tym g... zrobić.

mi działa od 5 dni,to zależy na jednym kompie pisze że serwer aktualizowany,na innym trybi

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

@UP

Bo są podobno problemy z serwerem licencji i dlatego tak się dzieje.

@Topic

Teraz to wszystko zależy od szczęścia czy zostaniesz zbanowany czy nie ;P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...