Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomoc

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chce wyslac ticketa tylko nie jestem pewien co tu pisze,jesli ktos moze to prosze przetlumaczyc tylko nie translatorem z gory dzieki ;D za pomoc "lajki"oczywiscie

oto tekst do tlumaczenia :

Im writing connection with my banned account. Last time when i was playing August 2011

everything was ok, but today i was trying login in. I saw a massage : "Your Account has been

blocked". I have it iced, it is mistake. Check this please, and return my acc back. I put out

a lot of money into this game : "Tutaj możecie dodać dowody zakupów". Im going to still play if you unlock my character. Answer as soon as possible, please.

Your faithfully

n0name102

Opublikowano

Będzie to coś takiego:

Piszę w związku z moim zablokowanym kontem. Ostatni raz kiedy grałem w sierpniu 2011roku

wszystko było ok, ale dzisiaj próbowałem się zalogować i widzę wiadomość: "Twoje konto zostało zablokowane". Myślę, że to pomyłka proszę to sprawdzić. Sprawdź to proszę i przywróć acc z powrotem. Wydałam mnóstwo pieniędzy w tej grze: "Tutaj możecie dodać dowody zakupów". Będę nadal grał jeżeli przywrócicie mi moje konto. Proszę o szybką odpowiedź.

Liczę na LIKE :D

@Down :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Piszę w związku blokady mojego kota. Ostatnim razem kiedy grałem " tutaj data" było wszystko dobrze, ale gdy dzisiaj próbowałem zalogować się zauważyłem komunikat "Your Account has been blocked". Myślę że to jest jakaś pomyłka proszę to sprawdzić i oddać moje konto z powrotem. Włożyłem w tą grę dużo pieniędzy "Tutaj możecie dodać dowody zakupów" będę grać dalej jeśli odblokujecie moje konto. Proszę o jak najszybszą odpowiedź.

Z poważaniem

"nick"

To będzie coś w tym stylu ;p

@up szybszy

1376848905-U377559.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...