Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamach Smoleński?!

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dalsza dyskusja nie ma już sensu . Ja jestem za PO , a kolega SsKoRpIoN raczej za PIS . Tak to już jest nie ma sensu robić podziału na MPCPO i MPCPIS bo to tylko skodzie ogółowi .

Polska nie ma wrogów , wiec nie ma też podstaw do tego aby pisać czy mówić , że to był zamach . Katastrofa w Smoleńsku była zbiegiem okoliczności na co dzień giną ludzie i jakoś nikt nie pisze , że to był zamach . Wysyłam raport o zamknięcie tematu .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Rzadnego" to ty nie masz słownika .

Kokpit zapewne z przodu : katastrofa_smolenska_ap_650.jpeg

Żadnej akcji ratowniczej ? Co mieli spalone trupy ratować ?

Skrzydło jebło o 10+ drzew i się oderwało potem już tylko samolot pierdolnął w ziemię .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Masz jeszcze historie w szkole ??

Nie warto z nim dyskutować bo to troll forumowy ;). Historii pewnie nie zna w ogóle. Polska nie raz skopała dupę Rosji, Turcji i innym silnym krajom.

Polacy dawniej byli walecznym narodem, który nie bał się wrogów.

Niestety odnoszę wrażenie, że tamte czasy minęły bezpowrotnie. Dlaczego ? No bo widzę, że jest sporo idiotów zapatrzonych w partie sejmowe, które od lat ruchają ludzi w dupę zmieniając nazwy partii ;).

Dla mnie ludzie co popierają obecne partie sa bezmyślnymi lemingami ;). Takich rząd kocha i miłuje bo moze nimi sterowac niczym robotami.

Aby cos sie zmienilo to trzeba obalić rząd i partie zlikwidowac a członkow partii osądzić za machlojki finansowe i korupcje :). Jestem pewien, że niejeden z nich ma swoje za uszami .

Od razu mowie, ze nie jestem za zadna partia a nawet za partia Korwina nie jestem. Korwin powinien sie leczyc bo coraz bardziej mu na starosc wali tak samo inne partie tez maja niepowaznych ludzi.

PO cudowne ? Ciagle podwyzszaja podatki i akcyzy. Polityka prorodzinna ? Jestes posrany ? Jaka do jasnej ciasnej polityka prorodzinna... chyba antyrodzinna.

Wprowadzili sluzby do NASK i jeszcze dali uprawnienia sluzbom specjalnym do inwigilowania obywateli w internecie . Takze wasze ACTA niczego nie zmieni bo to juz obowiazuje od grudnia 2011 roku ;). Zostaliście wyruchani w dupsko.

Popierajcie dalej PO w imie walki z kaczorem tylko jak spotkam w realu takiego frajera co bedzie plakac czy narzekac , ze jest mu ciezko i pracy nie moze zdobyc to po prostu mu przywale w morde bez ostrzezenia. Tacy nie maja prawa do narzekania i tak samo ludzie co maja wywalone na wybory i narzekaja. Oni rowniez moga zarobic w morde. Nie glosowales ? Zaglosowales na zlodziejska partie? To zamknij ryj i zyj z tym dalej. Za decyzje sie placi i to drogo.

jqeuR.png

Opublikowano
Nie warto z nim dyskutować bo to troll forumowy ;). Historii pewnie nie zna w ogóle. Polska nie raz skopała dupę Rosji, Turcji i innym silnym krajom.

Wypraszam sobie, historię znam, nawet dobrze, bo się trochę tym interesuję. Ale co z historii, przeszłości, skoro liczy się teraźniejszość, a teraz Polska nie ma szans z Rosją, taka jest niestety bolesna prawda, wystarczy jedna atomówka i Polska jest pogrążona w totalnym chaosie, panice i strachu, a wtedy łatwo o przejęcie państwa. Nawet nie miałby kto Polsce pomóc, bo nikt woli nie zadzierać z Rosją, nawet USA, bo i tak zapewne by się dogadali. A trollem nie jestem, Mateq potwierdzi :P

Co do partii i głosowania już się wypowiadałem, nie głosowałem i nie zamierzam głosować na nikogo kto czegoś na prawdę porządnego nie zrobi.

A takie teorie spiskowe robią z was ludzi pokroju pana Macierewicza, a to nie jest powód do dumy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wypraszam sobie, historię znam, nawet dobrze, bo się trochę tym interesuję. Ale co z historii, przeszłości, skoro liczy się teraźniejszość, a teraz Polska nie ma szans z Rosją, taka jest niestety bolesna prawda, wystarczy jedna atomówka i Polska jest pogrążona w totalnym chaosie, panice i strachu, a wtedy łatwo o przejęcie państwa. Nawet nie miałby kto Polsce pomóc, bo nikt woli nie zadzierać z Rosją, nawet USA, bo i tak zapewne by się dogadali. A trollem nie jestem, Mateq potwierdzi :P

Co do partii i głosowania już się wypowiadałem, nie głosowałem i nie zamierzam głosować na nikogo kto czegoś na prawdę porządnego nie zrobi.

A takie teorie spiskowe robią z was ludzi pokroju pana Macierewicza, a to nie jest powód do dumy.

Myślisz, że Rosja chcąc zająć Polskę będzie używać bomby atomowej by wykluczyć pewien rejon do przejęcia ? Dlaczego wykluczyć ? Bo skażony atomówką teren jest wyeliminowany na setki lat zanim rozpadną się te związki. Mało kto chce używać bomby atomowej bo zdają sobie sprawę, że jest to zmniejszanie powierzchni planety, która można zasiedlic. Za dużo bajek z terminatorem i gier typu Metro i fallout.

Z tymi teoriami spiskowymi też już tak nie przesadzaj. Tak się składa, że ACTA też było w pewnym czasie tzw. teorią spiskowa a jak widzimy jednak nie bylo teoria spiskowa. Tak samo mord katynski tez byl przedstawiany calkiem inaczej a ludzi co twierdzili, ze bylo inaczej nazywano oszolomami ;).

Jesli chodzi o zamach to w/g mnie nie mozna tego wykluczyc bo tak naprawde nie znamy prawdy, a Ruscy na pewno nam w tym nie pomoga. Predzej beda utrudniac dojscie do prawdy tak jak to bylo z mordem katynskim i wieloma innymi sprawami.

Jeśli chodzi o Macierewicza to jemu bym bardziej ufał niż takiemu Tuskowi ... Macierewicz miał raport WSI, ktory został wysmiany tylko dziwne, ze prezio Komoruski tak szybko chcial zabrac swoje akta w siedziby prezia po katastrofie.

Ogladalem tez film o tym , ze zniszczono mase akt dotyczacych czasow PRL . Komus bylo to nie na reke wiec zniszczyl swoje akta. Myslicie, ze czemu poslowie (niektorzy) boja sie ujawnienia akt ? Tak naprawde czesc politykow jest slugami Kremla. Możecie mnie wysmiac, ale prawda wyjdzie na jaw jesli nie teraz to za ileś tam lat ;).

jqeuR.png

Opublikowano
Tak samo mord katynski tez byl przedstawiany calkiem inaczej a ludzi co twierdzili, ze bylo inaczej nazywano oszolomami ;).

Kiedy Ty kurwa w końcu przestaniesz żyć przeszłością. To tak jak by obwiniać teraz prezydenta Niemiec za winy Hitlera. Bez przesady kurwa.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Kur** ludzie logiki trochę. Uczą tego w szkole jeszcze chyba....

Gdyby to był złowieszczy plan Rosjan, żeby osłabić polską administracje a potem nas podbić... to...

Chyba by to zrobili bo "zamachu" [ :D ] a nie 3 lata po ? ;>

Opublikowano

A co ty kurwa masz do tego że on żyje przeszłością? To jego życie a ten dział jest dla każdego. Niemiec zawsze będzie niemcem. Dobrze że ktoś pamięta historię!

Opublikowano
Niemiec zawsze będzie niemcem.

A Polak zawsze będzie Polakiem, nietolerancyjnym, rasistowskim, żyjącym przeszłością chujem.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Z tą bombą jesteście żałośni :) Rosja walnie bombę atomową tylko po to aby czekać kilka lat, aby wejść na tereny Polski :)

@

Racja, kilkanaście .... Mało wiem o promieniowaniu ... O tym w gimnazjum raczej nie uczą no nie ? ....

Opublikowano

Mogłaby zrzucić bombę na Polskę, tylko po to, żeby pokazać światu, że nie mają przeszkód przed zrobieniem tego. Polska nie jest jakąś cenną zdobyczą, więc mogłaby zostać polem doświadczalnym.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Eehem, to nie temat o bombie atomowej!

// do zamknięcia bo spam sie robi- posty kompletnie nie na temat

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Piredolenie o szopenie, polacy zamiast myslec o przyszlosci to zyja w histori . Chuj mnie to obchodzi co sie stalo chociarz jest to latwe ze to wina pilotow.

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...