Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie za 100 punktow xd

Kruszyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu jak weszlam do lochu mapl teleporterem w m2 to mnie bugnelo i teraz wgl do gry nie moge wejsc? a strona nie dziala . to serw Tanashimt2 odp ;P xD to nie ten dzial wiem zaraz bd takie wpisy xD

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Wystarczy ze pobierzesz clienta albo napiszesz do GM. :)

Informacje na witrynie MPCforum.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych.

Mój regulamin:

1.Zrobić coś porządnie.

2.Zawsze wszystko robie na czas.

3.Pomoge każdemu.

Materiały zawarte powyżej są objęte prawem autorskim. Ich kopiowanie, powielanie bądź rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Opublikowano

Mi GM dal bana, bo mu powiedzialem prawde z kolega...

Gmowi powiedzielismy ze da sie zabijac na 1 lvlu graczy ( inne krolestwa -.- ) A on - u nas nie ma.. wiec skad mielismy wiedziec?.. gratulacje i chyba polecialo z 10 banow....Serwer fajny, i wgl ale... zachowanie wobec graczy, to bylo nie "fer".... wiec powodzenia :)

Serwer jest nowy, wiec sa BUGI... ale zachowanie HA? Powodzenia..

+ nie dziala stronka....

http://zapodaj.net/b48d66eb7dba.bmp.html

Opublikowano

Tez tam gram ;d napisz mozemy popykac razem gg- 4763250

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

a to niegram niechce jmi sie tam ;d

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

zamknac xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...