Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

v2, a trudny loch

Morrison

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym się zwrócić do was o pomoc.

Posiadam postać Sura WP 54 lvl z średnio rozwiniętymi skillami.

Aktualnie wraz z rękawicą złodzieja na 7 dni dropie w trudnym lochu małp. Skupiony cały czas na kamolach odczułem straszne zawiedzenie :P

I teraz chciałbym poznać wasze opinie, ponieważ postać ma jako najwyższy priorytet wbić 75, jest to postać typowo zarobkowa.

W lochu śr. na dzień mam zarobek 100kk, czy jeżeli dobiłbym ten 60 i posiedział tam hmm ok. tygodnia na podwójnym dropie czy zarobek byłby większy? Wiem, że to zależy w dużej mierzę od szczęścia, ale chyba tak na oko da się powiedzieć ;P

Teraz przedstawię troszkę moją postać:

Lvl:54

Profesja:Sura

Typ umiejętności:WP

Poziomy umiejętności:czarowane m8 czarowana m4 strach m1

Posiadam Konia Militarnego

Ilość defa (obrony):462

Używam bota: Nie

EQ

Podam te ważniejsze tylko

Broń: fms +9 sr 31 kd+3 do expa

Hełm: zamkowy +8

Tarcza: okrągła +7

Buty: 500 hp

Akcesoria:naszyjnik 1k pz ebonity +9

srebrna +9

+ buff pomoc 20% i błogosławieństwo 24,5% 34 lvl

Teraz przedstawię swój plan:

1.Siedzieć w lochu jeszcze parę dni, żeby mieć na tarcze na lwią np. +9 oraz duchową +7/8/9.

2.Udać się na v2, wbić tam 60/61 lvl.

3.Gdy już osiągnę ten 60 lvl kupić rękawice złodzieja na 7 dni.

4.Od 60 lvl sury doexpić szamankę.

I teraz moje pytanie

Czy siedząc tam 7 dni od 60 zarobie więcej niż na małpach w trudnym lochu?

Za odpowiedzi Serdecznie Dziękuje.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ale wiesz, że kamole lecą z lorda? :D Bo nie wierzę, że tylko 100kk dziennie masz z x2 dropem. Zostaw ten 54, ale drop na coraz to lepsze eq. Jak zarobisz na eq na 75 lvl to dopiero exp.

Opublikowano

Ej, no jaj sobie ze mnie nie rób :D

No przecież wiem.

Ubiłem ich już sporo 50+ na pewno i żadnego dropu kamola nie było, same zioła, zbroje na 54 i lamerskie bronie ;d

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Zostaw 54, dobij skille G, buffkowi załatw broń, tarcze 6 inta, złote kolce +7 z przetopami, skille M5.

Skołuj już fenki +7 najlepiej z hp, rogowy +7, duchowa 7/8 uchyłki 4.

Tym sposobem będziesz miał 24% na bloka, co przyda Ci się w expie.

Jak już wszystko będziesz miał, to v2, dobijasz 75, mapki i już wtedy z górki, szukasz gildi, pomagają Ci dojść na 7 pięterko, z pierwszych kamoli kupujesz eq 20 dt by sam chodzić, tyle.

Pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Dobra, dzięki wielkie za pomoc.

Teraz mam kolejny problem, a nie chce otwierać nowego tematu.

Otóż 3 dzień chyba już mam, tak, że czytam ku i ciągle jest napisane 4 ku do ulepszenia.

Możecie mi powiedzieć do kogo mam się zgłosić? To chyba jakiś bug.

Opublikowano

Ale to nie jest, to że "szkolenie niepomyślne" tylko "zostały 4 ku do ulepszenia", a to chyba nie jest normalne...

To chyba odróżniam.

Opublikowano

No ja nie grałem na pl'u trochę czasu, ale może po prostu zmienili treść informacji? Najlepiej napisać do gm'a, albo na forum metina, to może odpowie Ci ktoś, kto jest za to odpowiedzialny :)

86037955266828501651.jpg

Opublikowano

A jeśli tak powiem...nie do końca w ostatnim czasie grałem uczciwie :P ?

Mianowicie używałem Kamermoda, to czy "oni" przyglądając się mojej sprawie mogą dołożyć coś od siebie?

No bo nie fajnie mieć ciągle tego skilla na tym poziomie, ale bana raczej też nie za bardzo...

Opublikowano

Dołożyć coś od siebie? Gdyby wiedzieli, że grałeś na modzie, to już byś miał bana, a nie jakieś usterki xD Wątpie, że kamermod się do tego przyczynił. Może przez kilka dni nie czytaj ku.

86037955266828501651.jpg

Opublikowano

No dobra, wielkie dzięki za radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...