Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Patch 31-01-2012

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jak się skończy event to licznik event sie zeruję ?

Ukonczylem event, wiec moge Ci odpowiedziec na pytanie, ze nie mozna kilka razy go zrobic.

Widze, ze chca zrobic z warrocka drugiego combat armsa.. Stroje dodaja, pojebało 8S

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Mogli usunąć tego T-Bomba z cqc ale AW50F? Zrobili błąd usuwając tą snajperkę ;/

PS Już mam 40 count :P Polecam grać 3 win cały czas to szybko idzie i przy okazji dinary szybko lecą.

Opublikowano

Wlaśnie dobże że niema już aw-50f i t-bomb... niby byly one zajebiste ale przyznajcie nie wkurzalo was to jak bigliscie lub robiliscie rola a tu nagle ded z aw? Albo kampiliscie w marien a tu nagle t-bomb?Mam nadzieje ze poprawia PSG ^^ Bedzie dobże ;p

Opublikowano

Teraz nikt nie będzie płakał że ktoś lata z t-bomb, ale troche szkoda że wycofali aw50f bo teraz pozostaje tylko latac z psg. Co do eventu to już go dawno ukończyłem :D Polecam grać 3 win i być w derbaran. Szybki plant albo rush i po sprawie. Ja miałem szczęście bo byłem w teamie z 60+ lvl to rush i po 1 min jest win :D

@Thunder358

dobże ?!? ....

Opublikowano

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

A ja się cieszę że usunęli AW50F z CQC bo przynajmniej nie będzie tych nobów z no skilami bo jak lubisz grac PSG (tak jak ja) to te noby z aw50f mnie wkurzały i jeszcze jak campiło się w marien w DERBARAN to najgorsze były T-Bomby i z tych dwóch rzeczy się ciesze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...