Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Zpmt2

michu504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:***

dragon33 kocham cie xD

a tak serio to chyba tylko ty tu pracujesz na tym forum =/

nadawal bys sie na moda bo szymek duzo robi (sprzata) ale malo pomaga w takich sprawach a ty wrecz przeciwnie =D

Opublikowano

a tak serio to chyba tylko ty tu pracujesz na tym forum =/
nadawal bys sie na moda bo szymek duzo robi (sprzata) ale malo pomaga w takich sprawach a ty wrecz przeciwnie =D

wlasnie dragon czemu ta na moda sie nei zglaszasz ?? masz u nie pełne poparcie :)

@edit

sry za double mialem kilknanc edit ale sie pomylilem :/

29105455.jpg
Opublikowano

No wiecie...Spedzam tutaj duzo czasu, ale wiekszosc Administratorow ( chyba oni :D ) powie ze jestem spamerem ;/.......Jakos mam 0%.......Nie moja wina ze czesto sie udzielam, a inni to odbieraja ze jestem spamer....Coz, takie zycie....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

dragon33 na h*j sie przejmujesz opinia innych

90% tego forum to spam (przynajmiej dzial metin2) i ja ciebie za spamera nie uwazam bo osobiscie spedzam tu duzo czasu ale siedze cicho i czycham na jakas okazje ( nowy hack czy cos xD) wiec wiem kto jest spamer a kto nie ;d

przyklad:

Owned! - spamer totalny =D (byly moderator Metin2) w 2 miesiace mial 1000 postow o0 nie dziwne? =P

wiec pamietaj jak sie zdecydujesz ja cie popre w 100% =] moge zalatwic jeszcze 1 glos :D ( kolega )

• 2 tygodnie później...
Mentor
Opublikowano
Witam ma ktos nowe spolszczenie poniewaz pisze blad poloczenia z serwerm a na hisnkim klijencie dziala prosil bym o nowe sposlzczenie oczywiscie bedzie 5

Naucz sie pisac ...

Kup slownik

Stare spolszczenie dziala

Opublikowano
dragon33 na h*j sie przejmujesz opinia innych

90% tego forum to spam (przynajmiej dzial metin2) i ja ciebie za spamera nie uwazam bo osobiscie spedzam tu duzo czasu ale siedze cicho i czycham na jakas okazje ( nowy hack czy cos xD) wiec wiem kto jest spamer a kto nie ;d

przyklad:

Owned! - spamer totalny =D (byly moderator Metin2) w 2 miesiace mial 1000 postow o0 nie dziwne? =P

wiec pamietaj jak sie zdecydujesz ja cie popre w 100% =] moge zalatwic jeszcze 1 glos :D ( kolega )

Wiem, że nei na temat, ale modkowie mają łatwo nabijać sobie licznik postów postami typu: "/Close" :D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...