Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lises123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Każdy ma problem z tym, że chce mieć takie forum jak na PL - nasza beznadziejna, lecz kochana administracja MPCforum uważa, że WBB jest nie legalne itd itp.

Powstał bowiem support w którym znajdziecie spolszczenia, style do Metin2 i innych gier akurat na silniku Woltlab Burning Board!

http://wbb-site.pl/index.php?page=Portal

Jest to bardzo przydatna strona ze skryptami do WBB :)

Pozdrawiam

Opublikowano

A co ma administracja mpcforum do tego? a z tego co widze to wbb kosztuje 50?, więc jeżeli korzystasz ze scrackowanej wersji - to tak, jest to nielegalne.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Takiego wała jak Polska Cała - nie reklamuję stron takich jak podróbki MPC, czy reklamy prywatnych serwerów itd itp. Każdy się już pyta o WBB więc zamieściłem link do przydatnego supportu, więc powiem łagodnie, odbimbaj się ode mnie.

Opublikowano

Jak ktoś miałby problem z WBB, to po prostu napisze w dziale 'Skrypty'.

1. Jeśli już, to temat powinien znajdować się w skryptach.

2. Takowy w ogóle, nie powinien w tym dziale powstać.

3. Pasuje do projektów, jednak ty nie chcesz go poddać ocenie, a w celu jego promowania.

Temat jest po prostu niezgodny z przyjętym regulaminem forum. ;)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Drogi Worku!

Tak napisałem to specjalnie - Zacznijmy od tego że wersja Lite jest darmowa, a Volcano już jest płatna, akurat posiadam WBB 3.x.x w oryginalnej wersji - co prawda zapłaciłem więcej bo z licencją do końca tego roku (na 3 lata). Ci którzy używają pirata - to ich sprawa, ale niektórzy chcą się pobawić z tym forum i szukają np. spolszczenia które zostało już wydane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...