Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Dziwny lag

_-_DaVid_-_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem kiedys grałem w ca kompa moze nie mam najlepszego ale ca chodziło teraz chciałem grac od nowa i wchodze w gre menu chodzi zajebiscie ale gdy gram to ide do przodu i mnie cofa i po calej mapie ze mna jezdzi nie wiem co jest moze to od sprzedtu ale watpie

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Miota nim jak szatan!

Zgadłem ?

Wina nexona :rolleyes: (Może nie w 100%)

A powiedz mi też jakiego neta masz ;D

Specjalista
Opublikowano

wczoraj tak miałeś?

też to miałem, nie ma się czym przejmować, przeciążone serwery nexona + słabszy internet polaków = lagi

nie mówcie że macie dobrego neta bo niemiaszki mają po 32 mega

na tym nowym FT dużo osób używa miniguna więc mały spam się robi + hackerzy

jedyne co możesz zrobić to zmienić serwer na mniej zatłoczony i zresetować komputer

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

to niekoniecznie musi byc wina nexona..moze masz wgrane jakies modyfikacje do gry? niektorzy wlasnie robiac takie mody, robia sobie z ciebie jaja, ty instalujesz i wlasnie wychodzi to np: co ty teraz masz...poprostu gra zostala zmodyfikowana do tego stopnia ze nie da rady normalnie grac..i wychodza takie glupoty...takze reinstal sprobuj i moze zniknie..przewaznie to jest wina lagow, ale moze nie w twoim przypadku! :)

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Nie przejmuj się.

Ja zawsze jak zaczynam mecza , i sprint daje mnie cofa..

Zawsze tak miałem..

Jak nie da gaszenie procesów game boostera użyj ^^ , albo programu aby Ci ping zmniejszyło..

(W poradniku Omka o błędzie -1....)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...