Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Us czy Sg :)

Kuzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zagrać na jakimś innym globalu a wiem że te 2 po angielsku są, który polecacie ?? Aha i mają takie patchowanie na początku jak na Polskim metku ? I może ktoś gra na którymś i wspomoże na start :D

kuzyk2.png
Opublikowano

Zagram na tym który otrzyma 3 głosy jako pierwszy :) Nie robię tej ankiety czy coś do głosowania bo mi się nie chce xD piszcie swoje zdanie :P

kuzyk2.png
Opublikowano

Lepiej na sg. Shinsoo jest krolestwem polakow. Bonusy na 7 dni przy starcie na rozkrecenie postaci. Ogolnie jest swietny, ja gralem i sie dobrze bawilem

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

A ja polecam US , na metin2.sg ja miałem lekkie uczucie "priva" na metin2.us jest fajna czcionka gra dość dużo polaków. No ale

Na SG masz w tygodniu parę eventów i różne bonusowe rzeczy.. ale graj lepiej na tym SG bo i tak już masz 3 głosy :P

Opublikowano

O to gitara, na pewno znajdzie się jakiś polak co lekko wspomoże na start :D A jak z download ? Długo się pobiera lub patchuje ? A jest możliwość spolszczenia tego clienta ? Żeby po polsku było w grze wszystko :D

EDIT: A jak z tym pakietem na tydzień ? Aktywuje się gdy zrobię postać czy jak potwierdzę e-maila ?

EDIT2: Aha, jak polecacie zarabiać i na jakim lv i co po ile sellać ? :D

kuzyk2.png
Opublikowano

Oba serwery to dobry wybór, lecz nie zawiedziesz się grając na Metin2.SG.

Dobre ceny, ekwipunek z bonami, eventy, widziałem tam nawet GM z Polski. = )

Opublikowano

Na metin2.us w sumie nie odnajdziesz się jako nowy, ponieważ są kosmiczne ceny i wszyscy starzy wyjadacze mają już wykoxowane eq. Graj na sg, młody i ciekawy serwer ;)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Jak ktoś expi w atla i może wspomóc na start tymi broniami +9 1-20lv co tam dropią to pisać na Pw lub gg: 39500476 :)

kuzyk2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...