Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot , ikonka jest ale gui się nie otwiera.

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , mam problem z kbotem. Mianowcie od v. 5.83.0.0 otwiera mi się tylko ikonka kbot na pasku zadań + kbotcc.

Zero reakcji , gui się nie wlączą , dostaje jakby laga , a jak sie cudem wlaczy to moze raz mi dzisiaj zadzialalo , wylaczylem i znow nie dziala.

Mnóstwo reinstalek , pierdół itd. Jednym słowem - Kbot się nie otweira , nigdy mi sie cos takiego nie dzialo.

Resetowalem przez taskmgr kbot itd. , tez nic ciagle to samo.

Czy ktoś może tez tak ma ? Pomimo mojej "wiedzy i obczajenia" w tym temacie teraz jestem bezradny.

Co byt tu zrobic ?

Opublikowano

Spróbuj zrobić formata kompa to jedyne rozwiązanie.

Edit

@UP

Szybszy :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Format lub jakiegoś kodeka ci brakuje , przypuszczam że sterownika od kraty grafiki , spróbuj po instalować na nowo stery do karty grafiki i powinno śmigać

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

Format lub jakiegoś kodeka ci brakuje , przypuszczam że sterownika od kraty grafiki , spróbuj po instalować na nowo stery do karty grafiki i powinno śmigać

Co ma sterownik karty graficznej do poprawnego działania programu?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Spróbuj w trybie awaryjnym, spróbuj przywracania systemu, spróbuj kliknąć na ikonkę kbot'a na pasku zadań i kliknąć "Show"

I ewentualnie jave przeinstaluj

Opublikowano

Spróbuj w trybie awaryjnym, spróbuj przywracania systemu, spróbuj kliknąć na ikonkę kbot'a na pasku zadań i kliknąć "Show"

I ewentualnie jave przeinstaluj

Właśnie usuwam wszystkie tak jak kamieniarz radził , wszystkie co do joty i ikonek itd. Ale mówiłem , ze kbot jest calkowicie zlagowany , nawet jka klikne na jego ikonke to nic sie nie dzieje(a powinno pokazac sie hide/show)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...