Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] dedyka lub VPS.

Darek12433645

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dedyki :

mineserv.eu

csrv.pl

OwnServer.pl

Jest wiele innych ale nie będe wymianiał !

Omg , to sa FIRMY HOSTUJACE SERWERY MINECRAFT nie dedyki ( nie nabijaj postów na bezsensownych wypowiedziach ) . A co do tematu za 60zł nie znajdziesz żadnego dedyka. Polecam ci Sored.pl <- VPS. Co do linuxa nie różni się zbytnio od Windowsa , w końcu to i to wiersz poleceń tylko komendy sie różnią a na mpc masz kilka poradników jak zainstalować minecrafta na debianie.

Opublikowano

mineserv.eu

40 slotów - 80 zł

csrv.pl

40 slotów - 95 zł

ownserver.pl

40 slotów - 100 zł (polska)

40 slotów - 60 zł (francja, duże lagi)

Tak jak up^ TeamSpeakUser

Ja polecam ci

http://www.kimsufi.pl/

Pierwsza oferta :D akurat

sygnaad.jpg

Opublikowano

Za 60 zł nie mozasz 40 slotów chyba ze na lagach.Minimalnie jest za 80zł.A co do oprogramowania to jakby był na nim windows to by nawet 10 slotów nie uciągną.Konfigurujesz w panelu na stronie

Opublikowano

Nie polecam ci kimsufi jeżeli nie znasz się wogle na wierszu poleceń oraz na VPS , dedykach. Kimsufi jest słabe za taką cene wolałbym sored.pl , kimsufi strasznie jeździ po RAMDISKU , brak RAID o ile sie nie myle.

Opublikowano

ta ale brak płatności na mineserv 30 zł nie bd kup[ował za 40 zł ;D zobacz sobie :P

//edit raczej będę miał dedyka więc kla ale możecie dodawać linki do hostingów ;D

Opublikowano

Powiem tak, że jak chcesz serwer na Windows to lepiej odpal 24/7 swojego kompa...

Polecam SoRED.pl, bo sam z niego korzystam.

65zł i masz 40 slotów, bez lagów, własne IP (a nie na porcie jechać)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

King of street to ty chyba nie wiesz ile za serwer placisz bo cena brutto wynosi 200zl , na tym sie skonczyl twoj serwer na kimsufi a po 2 koles nie ma kasy na dedyka za 200 stowy jak nawet 1/3 ramu nie wykorzysta , a co do 1 oferty z tej strony to najwyzej uciagnie z tego na 20 slotow ...

Opublikowano

polecam serversite.eu mam tam vpsa tego najdroższego z 8 GB ramu i od 2 miesięcy zamiast 8 GB mam cały czas 12 :) Poza tym tanio oferują i w dobrej jakości , przez 2 miechy nie miałem potrzeby pisać do nich w sprawie jakiegoś problemu. A co do tego Windowsa na vpsie , to odradzam ... Windows je za dużo zasobów. Pozdro jeśli pomogłem daj like!

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Wy piszecie o serwisach/firmach, które hostują serwery Minecraft. Autorowi chodzi o VPS lub dedyk! Dedyk to nie serwer kupiony np. na ownserwer! Wkurza mnie, że ponad 80% społeczności MPC to myli... Dedyk to oddzielny serwer (komputer), do którego mamy pełny dostęp, możliwość wykorzystania wszystkich zasobów.

Nie kupisz dedyka/vps do 60 zł, żeby uciągnął 40 slotów. Warto dozbierać.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

VPS'a, a nie dedyki. Polecam Ci niceshoot, nie podam linka wpisz w google. Pewni ludzie, miła obsługa - lecz ja sam polecam dedykowanego na pukawce ( pukawka ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...