Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kolejny scam-co do let's play

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ludzie.

Chciałbym dowiedzieć się,czy obecnie jest jakikolwiek sens kręcenia let's play z minecrafta. Grałem jakoś rok temu,teraz powróciłem i jestem newbie nawet w grze. Więc pytanie:

a)Oglądanie wpadek i wielkich ŁAAAŁ w serii jest chyba źle odbierane ? Musiałbym najpierw ogarnąć,co i jak teraz jest pozmieniane w tej wersji finalnej?

b)Ma obecnie jakikolwiek sens nagrywanie minecrafta,skoro jest on zalewany przez serie dzieci?

c)Co najchętniej ludzie oglądają?(Tzn. np. userzy MPC i poddziału minecraft)

Pozdrowionka,Emil.

Opublikowano

Najlepiej się ogląda let's play z fabułą, albo jakieś parodie lub śmieszne serie, lub jak masz kogos kto cie wypromuje to mozesz spróbować czysty survival.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

To po prostu byłoby poznawania minecrafta ze mną,ponieważ gdy otworzyłem i zobaczyłem,jakie OGROMNE zmiany są w minecrafcie,więc pytam-czy takie coś by się sprzedało.

Opublikowano

Jeżeli to bedzie naturalne, bądź bedziesz udawał swój zachwyt tak, że to bedize fajnie to pewnie, ze tak, sam nieraz jak ogladam JJ badź CTSG i jak widze jak sie zachwycaja to milo popatrzec, przynajmniej wedlug mnie.

35353.png

18703.png

32266.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...