Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Creative Fatal1ty HS800.

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tych słuchawkach? Dobre bd żeby słyszeć dobrze głosy przeciwników+żeby ładne efekty dźwiękowe były? Bo w CoD'zie to jest bardzo ważne żeby słyszeć, dobrze kroki przeciwników i z której strony idą...

I teraz pytanie dotyczące karty dźwiękowej. Czy bd musiał jakąś karte dźwiękową kupić czy coś żeby one lepiej działały jeżeli np. nie bd za dobrze działać? Czy nie bd można już tym z nic zrobić? Aha no i jeszcze jak mogę sprawdzić jaką mam karte czy coś tam? W skrócie chodzi mi o to żebyście powiedzieli czy te słuchawki są dobre i czy można coś zrobić żeby jeszcze lepiej działały :P

Opublikowano

Są zajebiste za przeproszeniem rozwalilem juz 2 pare i kupuje 3 :D bo przetarlem te kable moj blad albo i pojde do naprawy :D

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Te słuchawki w tym przedziale cenowym nie posiadają żadnego konkurenta, więc że spokojem możesz je kupić, zresztą jak przejrzysz ostatnie tematy związane z słuchawkami to zobaczysz ile razy zostały one polecone :)

Sam je posiadam i jestem zadowolony.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

fatality to jedna wielka porażka... dołóz troche kasy i kup podobne, a nie tego śmiecia... są niewygodne, uszy pocą się po 30 minutach grania, dźwięk to żadna "rewelacja".

Jeśli chcesz słyszeć dobrze wroga to polecam Creative Sound Blaster 3D alpha, świetny dźwięk, dobrze leżą i są dosyć tanie

Opublikowano

Dzięki za wszystkie odp. macie lajki.

A co do tej karty dźwiękowej to ktoś się zna? No chodzi mi ogólnie żeby jakby co to polepszyć jakoś dźwięk w słuchawkach. Da się? :P

@edit

Fajny opis tych słuchawek na jednej stronce.

Technical Details

• CREATIVE Sound Blaster Tactic3D Alpha Gaming Headset
  • For the ultimate gamingexperience, look no further than the Creative Sound Blaster Tactic3DAlpha! The Creative SoundBlaster Tactic3D Alpha headset features THX TruStudio Pro technologyto ensure you hear sounds clearly from the front, back, around, above andbelow. The Tactic3D Alpha's noise-cancellingmicrophone is detachable for supreme comfort, while the 40 mm drivers guaranteejaw-dropping audio. VoiceFX lets you transform your voice. You can even connect the CreativeSound Blaster Tactic3D
  • Alpha headset to your Sound Blaster sound systemvia the 3.5 mm mini-jack, or use the THXTruStudio Pro Dual Mode USB Adapter to hook up to your PC or Mac via USB.

Na pomarańczowo to co w tym całym bez sensownym opisie jest najważniejsze xD

@Lexus

A sam ich używasz?

@edit2

Jeżeli już ktoś chce polecać jakieś to prosze odrazu powiedzieć czy jak gra w CoDa to słyszy ładnie kroki. Bo o to w sumie najbardziej mi chodzi :P

Opublikowano

Dzięki za wszystkie odp. macie lajki.

A co do tej karty dźwiękowej to ktoś się zna? No chodzi mi ogólnie żeby jakby co to polepszyć jakoś dźwięk w słuchawkach. Da się? :P

@edit

Fajny opis tych słuchawek na jednej stronce.

Technical Details

• CREATIVE Sound Blaster Tactic3D Alpha Gaming Headset
  • For the ultimate gamingexperience, look no further than the Creative Sound Blaster Tactic3DAlpha! The Creative SoundBlaster Tactic3D Alpha headset features THX TruStudio Pro technologyto ensure you hear sounds clearly from the front, back, around, above andbelow. The Tactic3D Alpha's noise-cancellingmicrophone is detachable for supreme comfort, while the 40 mm drivers guaranteejaw-dropping audio. VoiceFX lets you transform your voice. You can even connect the CreativeSound Blaster Tactic3D
  • Alpha headset to your Sound Blaster sound systemvia the 3.5 mm mini-jack, or use the THXTruStudio Pro Dual Mode USB Adapter to hook up to your PC or Mac via USB.

Na pomarańczowo to co w tym całym bez sensownym opisie jest najważniejsze xD

@Lexus

A sam ich używasz?

@edit2

Jeżeli już ktoś chce polecać jakieś to prosze odrazu powiedzieć czy jak gra w CoDa to słyszy ładnie kroki. Bo o to w sumie najbardziej mi chodzi :P

Ja osobiście używam słuchawek Creative aurvana live, w internecie krążyły bardzo dobre opinie o nich, więc je kupiłem. Niestety trochę sie zawiodłem, nie wiem czy to wina mojej słabej karty dźwiękowej czy słuchawek ale np. w mw3 słysze ogólnie, że wróg gdzieś sobie chodzi, ale nie mogę dokładnie stwierdzić czy idzie z lewej czy z prawej itd.

ogólnie Creative aurvana live to grania bym ci nie polecił, do muzyki jak najbardziej.

A na słuchawkach creative 3D alpha grałem u kumpla i sprawowały się świetnie, zresztą poczytaj opinie w internecie.

Opublikowano

polecam tez zapoznać się z oferta Platronic GameCom 367 , 377 i moich 777 polecam je 376 to bezposredni konkurent Fatlity

Opublikowano

polecam tez zapoznać się z oferta Platronic GameCom 367 , 377 i moich 777 polecam je 376 to bezposredni konkurent Fatlity

Miałem kiedyś plantronicsy 367, strasznie bolały uszy po 1-2h grania, w końcu sprzedałem je na allegro. Poza tym są ok.

Opublikowano

Kuźwa bierz Fatality a nie jakieś Platronici będziesz kupować co do karty zintegrowana wystarczy - to nie są głośnik 6.1 ...

Opublikowano

Kuźwa bierz Fatality a nie jakieś Platronici będziesz kupować co do karty zintegrowana wystarczy - to nie są głośnik 6.1 ...

nie znasz się to nie wypowiadaj, fatal1ty to porażka!!! plantronicsy też nie są super, ale na pewno lepsze od tego chińskiego gówna

Opublikowano

Sam ich używam, muszę Je polecić są zajebiste.

Ale jeżeli miałbyś więcej pieniędzy to polecam Ci SteelSeries Siberia V2Używałem ich.

Tak więc kup Fatal1ty, lub Siberia v2, ale siberia droga :)

pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

Fatal1ty lub siberia?

No a co z tymi?

CREATIVE Sound Blaster Tactic3D Alpha Gaming Headset

Nie opłaca się za tą cenę:

http://www.amazon.co...adset&x=11&y=14 ?

Nie bd lepsze niż fatal1ty?

P.S. Znacie jakąś fajną stronke/forum co wypowiadają się na temat słuchawek? Lub może nawet tutaj jest jakiś dział temu poświecony? :P

Opublikowano

Fatal1ty lub siberia?

No a co z tymi?

CREATIVE Sound Blaster Tactic3D Alpha Gaming Headset

Nie opłaca się za tą cenę:

http://www.amazon.co...adset&x=11&y=14 ?

Nie bd lepsze niż fatal1ty?

P.S. Znacie jakąś fajną stronke/forum co wypowiadają się na temat słuchawek? Lub może nawet tutaj jest jakiś dział temu poświecony? :P

... wpisz w google słuchawki dla gracz/ słuchawki do grania i wyskoczy ci milion odpowiedzi

// http://allegro.pl/cr...2089738563.html - CSB tactic 3D alpha w niskiej cenie

Jak chcesz to bierz te fatal1ty, potem tylko napisz czy było warto.

Jeszcze w tej cenie podobne bardzo polecane są słuchawki sennheiser hd 201, http://allegro.pl/po...2083362159.html

// edit: link do słuchawek do cs'a, a jak do cs'a to i też do call of duty, to ten sam typ gry.

http://www.techfanatyk.net/wybieramy-sluchawki-do-cs%E2%80%99a-za-100-200zl-%E2%80%93-krok-po-kroku/

Opublikowano

Są zajebiste kupuj !!!

Taa... zajebiste to są chyba w porównaniu do głośników z reala za 15 złotych. Jakbyś miał kiedyś do czynienia z prawdziwymi, dobrymi słuchawkami to byś zobaczył różnice.

Opublikowano

Lexus

No gratulacje ale ja mam sprzęt zajebisty pod cs'a bo zapierdalam na eslu od 2007 roku wiec japa miałem sporo słuchawek i myszek wiec wiem co jest dobre miałem np steelseries 4h przetarlem kabel. Przy fatality inne sluchawki gasną i japa kupuj je bo nie wiem co ci zrobie ;d

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

W głowę się walnijcie. Fatality na każdym teście w przedziale słuchawek za 100zl jest daleko w tyle. Gamecomy 367 lub HD 201. I tyle w tym temacie.

Macie zintegrowane karty dźwiękowe to nawet różnicy nie słyszycie w dźwiekach pomiędzy Fatality a takimi HD201. A dzieci tam wyżej, a konkretnie ten "pr0" gracz ESL od 2007 niech trochę doszkoli się w temacie, a nie poleca syf, który nie jest warty takiej kasy.

29dvaqe.jpg
Opublikowano

W głowę się walnijcie. Fatality na każdym teście w przedziale słuchawek za 100zl jest daleko w tyle. Gamecomy 367 lub HD 201. I tyle w tym temacie.

Macie zintegrowane karty dźwiękowe to nawet różnicy nie słyszycie w dźwiekach pomiędzy Fatality a takimi HD201. A dzieci tam wyżej, a konkretnie ten "pr0" gracz ESL od 2007 niech trochę doszkoli się w temacie, a nie poleca syf, który nie jest warty takiej kasy.

Dokładnie... W końcu ktoś ktoś mądry się wypowiedział.

Dzieci przeczytają, że słuchawki Creative Fatal1ty GAMER i od razu myślą, że to jakiś cud.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...