Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Metin2.co.uk

wasd123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , ostatnio mi sie tu chwalili metin2.co.uk i mówili że identyko PL tylko że z cenami jak kiedyś. Czy to prawda? Bo jak tak to chętnie tam zagram

Opublikowano

Tak wiem że sg jest tani. Ale mi chodzi o to że ceny są jak dawniej np. aura 500-1kk?

@edit czy są tam np. dziczki wojenne itp.? taki sam drop z szkat blasku.?

@edit 2 po wygranych aukcjach na forum fajnych itemasów uznaje że ceny są naprawde MAŁE ale prosze o wasze wypowiedźi

Opublikowano

Na SG aura max dochodzi do 1kk , od osób które expią w grocie można dostać ekwipunek do 15 lv + 9 , eventy co tydzień , na prawdę polecam !

http://www.mpcforum.pl/topic/483537-dyskusjametin2-singapore/ - tutaj masz super opisany metin2.sg , :)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

tak metin2co uk to stary metin2PL

jest to serwer od GF więc równomierne wprowadzane są nowości eventy itp

aura 1.5-2kk

silne 400-500k

małż ~1kk

polecam serwer 1 Corum królestwo shinsoo;)

Opublikowano

chyba zacznę niedługo grać na co.uk tam 10 ku do G :)

chyba cos ci sie pomylilo;)

to jest metin2 CO UK

a nie metin2 CO KR

na CO UK potrzeba 55KU jak na kazdym globalu od GF;)

Opublikowano

Nie no zaczynam gre na co.uk aura 2kk dziczki po 90kk w sklepikach. Nie no nice . Dużo wybonowanych itemków. Zajebiście , gra ktoś tam chętnie sie dołącze.

@Greey ślepy jesteś? Pytam o co.uk , nie chce grać na sg. Mało ludzi i wogóle. A na co.uk mało cheaterów jest.To że tam co tydzień nowości to mi to wisi, bo ktoś wykupi sobie cały is i będzie to sprzedawał.To już wolo bez takich itemów grać na co.uk .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja również polecam, serwer godny uwagi i poświęcenia dużej ilości czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...