Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Ban na forum

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

teraz wchodze sobie na forum (jakos udalo mi sie wejsc)

i pisze Twoje konto zostało zablokowane przez Administrację Forum. Aby uzyskać więcej informacji o powodzie blokady i czasie jej trwania prosimy skontaktować się z nami pod adresem: http://support.metin2.pl/

a ze mam juz zapisane zawsze ze jak wchodze na forum to jestem odrazu zalogowany

wiec jak jake wyloguj to nic sie nie dzieje jak daje Powróć do poprzedniej strony to tez nic..

ciagle tylko pisze ze mam bana..

co mam zrobic zeby wejsc normalnie na forum?...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Wyczyść sobie historię w przeglądarce, i tak jakieś duperelki w niej nie pamiętam nazwy ;p

i powinieneś mógł sobie zrobić nowe konto chyba że dali bana na ip to już nie ale chyba na forum nie dają na ip.

-------------------------------------------------------------------------------

fail są jakieś usterki z pl ;p

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Wejdz na forum jak metin będzie on , mi nawet forum nie chce wejść :)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...