Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]mob_proto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję w pełni odbugowane mob_proto oraz refine_proto pod pliki serwerowe by Qentinios, szukam także plik GAME pod pliki serwerowe by badar z lvl'em 250 oraz statystyki 125

Z góry dzięki.

Jak coś to wiadomo, LAJKI się posypią :)

@Edit

Dzięki za game Mateo ;d

Opublikowano

działa prawidłowo, ale moby nie biją tak jak należy. np mam 4k deffa założmy i moby na 70 lvl z kryta walą po 150k ;d a refine_proto jest też takie troszke.... bo nie można niektórych broni ulepszać.

Opublikowano

@up

To mob_proto też jest takie do niczego.... prosił bym o mob_proto z poprawionych plików by Qentinios przez Kossik'a , jeżeli ktoś zdążył pobrać. i Refine_proto.

A to game co dałeś, to nie działa, bo serwer mi się włączyć nie chce.

Opublikowano

ok dzięki za game :)

@edit

kurdeee.... nie działa to game.... tzn. działa ale mam cały czas "zostaniesz połączony" ... jaki pong ma to game?

ja mam launchera pod pliki badara i wszystko śmiga jak należy. Ale teraz jakoś nie ;/

Opublikowano

@edit

kurdeee.... nie działa to game.... tzn. działa ale mam cały czas "zostaniesz połączony" ... jaki pong ma to game?

ja mam launchera pod pliki badara i wszystko śmiga jak należy. Ale teraz jakoś nie ;/

[font=Arial][color=#C0C0C0]1234abcd5678efgh testtesttesttest[/color][/font]

@edit

1234abcd5678efgh testtesttesttest

Opublikowano

Ja mam Launchera pod ten pong a mam też ustawione ip w root na swoje. Przedtem normalnie mnie łączyło na serwer. Jaki może być inny powód?

Porty mam odblokowane

@Edit

Ok już sobie poradziłem, miałem zepsute skill_proto ok wielkie dzięki :)

Teraz proszę tylko o mob_proto i refine_proto by Kossik

Opublikowano

IP z .100 ?

Żeby Ciebie połączyło port-map nie musi być nawet włączony :F

a spróbuj ten laucher

http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/

@up on ma pliki 2010 :)

no co Ty nie powiesz.

Opublikowano

już jest wszystko okej, poradziłem sobie. Miałem zepsute skill_proto, już jest wszystko okey.

teraz proszę tylko o mob_proto oraz refine_proto by Kossik jeżeli ktoś zdążyl pobrać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...