Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Replica

rado1280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce sobie przerobić broń na jakąś replike.... I tu stoi problem . Mianowicie posiadam wszystko co potrzebne .... Lecz nie mogę tej broni przerobić ;( Co zrobić ???

mychemv.png

Opublikowano

Chodzi mi ogólnie ........ Kupiłem AK no i nici potrzebne jest z tego co pamiętam chyba 9 tych zegarków a ja mam 18 .....

mychemv.png

Opublikowano

Chodzi mi ogólnie ........ Kupiłem AK no i nici potrzebne jest z tego co pamiętam chyba 9 tych zegarków a ja mam 18 .....

A zamieniles je na palety? Inaczej nie przerobisz, wchodzisz w Gun Emporium->Jobs i szukasz misji.

Opublikowano

To ta jedna paleta to ile tych takich zegarków ....... Dziękuje ci bardzo xD Daje Like ;)

Pięć FH-Replica zmienia się w jedną paletę.

Opublikowano

Kurde brakuje mu 1 palety i za chiny nie mogę wylosować tych replik <agrrrrrrrr> Wie ktoś jak łatwo je zdobyć ???

Najlepiej grać szybkie rundki w QR na platku i liczyć na szczęście, prędzej czy później wreszcie wylosujesz, ja mam ponad 300 FH-Replica, jakoś samo się nazbierało, i tak tego nie używam :P.

Opublikowano

Farciarz ............... Ale lepiej grać na Arabach ???

Mówisz o FT? Desert Thunder i Desert Fox? Według mnie nie warto tam grać, z Fireteamów najlepiej grać ten nowy, 10-15min gry, a pozatym całkiem nieźle tam exp leci. Chociaż DT jak się ogarnia to w kilka min można spokojnie skończyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...