Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban

arko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam program Change Adress Mac który mi zmienia mac bo przez ustawienia karty sieciowej nie dało rady zmienić

Internet rozdzielany przez router wifi , multimedia

Karta Sieciowa : atheros ar9285

s2c77Oa.png

Opublikowano

internet nie ma tutaj chyba swojej kwestii,

jakby ci sie chcialo po poczytaj niektore tematy dotyczace tego problemu a napewno dowiesz sie co zrobic z tym fantem,, wczoraj bylo walkowane do goscia ktory wkleil slowo w slowo to co bylo napisane z jakiegos forum i nawet nie zauwazyl ze w tym tekscie bylo rozwiazanie problemu, :) jak sie komus nie chce myslec to pisza na forum z "mysla" ze ktos za niego wymysli!

Opublikowano

ja nie rozumiem , po co ludzie pierw grają na hackach albo jakiś modach co zmieniają celownik , czy tekstury broni ,cieszą się , wszystko fajnie , a później płaczą że są zbanowani i nie ma na to rady , bądź nie potrafią sobie same pomóc ...

i dobrze ci tak , za hacki , 1 nooba mniej , powinni wymyślić lepszą metodę żebyście takie jak wy osoby mieli permamentnie zakaz gry

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Po co mam używać innego programu skoro do tego znalazłem klucz i mam pełną wersję która pozwala mi dowolnie zmieniać mac

Trial smaca pozwala na zmianę tylko na jeden adres

Wykurwiaj tępy chuju

Gówno wiesz o mnie i o tym czego używałem a czego nie więc proponowałbym byś trzymał mordę na kłódkę chyba że koniecznie chcesz żeby ci ktoś założył kaganiec na mordę

Nie pozwolę sobie żeby taki kurwiszon jak ty nazywał mnie noobem tak więc wypierdalaj do dziury z której wypełzłeś robalu tak by przypadkiem ktoś nie rozpierdolił cię butem

Teraz nakurwiajcie warnem za obrazę ale nie pozwolę sobie na takie coś

idiota

Opublikowano

Po co mam używać innego programu skoro do tego znalazłem klucz i mam pełną wersję która pozwala mi dowolnie zmieniać mac

Trial smaca pozwala na zmianę tylko na jeden adres

Wykurwiaj tępy chuju

Gówno wiesz o mnie i o tym czego używałem a czego nie więc proponowałbym byś trzymał mordę na kłódkę chyba że koniecznie chcesz żeby ci ktoś założył kaganiec na mordę

Nie pozwolę sobie żeby taki kurwiszon jak ty nazywał mnie noobem tak więc wypierdalaj do dziury z której wypełzłeś robalu tak by przypadkiem ktoś nie rozpierdolił cię butem

Teraz nakurwiajcie warnem za obrazę ale nie pozwolę sobie na takie coś

no no dowartościowuj się przez internet , jeżeli ci to sprawia przyjemność , nie kozacz bo tylko potrafisz w necie w realu byś chodził jak zegareczek :) , jaka napinka "Noobie" udowodniłeś teraz jaki jesteś pokarany noob przez boga :D , trochę życia realnego na przyszłość , peace ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...