Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Małe pytanie.

Prawie wszyscy narzekają, że metin to gówno i że neo w to grają itd. Na gry online ta gra ma średnią ocen około 4.5

Wszyscy się wypowiadają negatywnie o niej, że gówno, że ta gra jest beznadziejna, że LoL, Lineage II, Rappelz itp. są lepsze.

W takim razie. Czemu na forum ten dział z metinem ma ponad 90 tysięcy tematów? o_O

Sam grałem w metina, teraz postanowiłem poszukać innej gry. Bo np. Rappelz ma średnią ponad 8, a tematów w dziale 681.

Co tak przyciąga do metina skoro to gówniana gra? Sam mam ochotę pograć ale jakoś zawsze gram od nowa i zatrzymuję się na 40-60 poziomie O_O.

Grafika? Te fajne potworki? Muzyka? Mapy, nastrój w grze? Shopy?

Kto mi poleci grę podobną do metina? :D

obraz24.png

Weteran
Opublikowano

Codziennie zakładane są takie same tematy o takiej samej treści....to już masz znak, że

nie każdy gracz Metin2 może poszczycić się rozumem.

Często oceniają gry gracze nie doświadczeni, którzy nie umiejąc

wynieść się na wyższy poziom kończą grę i potem rozpowiadają, że

to strasznie głupia gra..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Niestety metin jest jedyną taką grą

4story WOW ROM i innej są inaczej zbudowane od metina

Sam grałem w metina i nie porwał mnie do godzin gry z powodu tego że wolę grać w 4story metin w sumie nie jest zły a z tymi nobami to przesadzają.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Człowieku teraz wszyscy grają w LoLa ^^

Metin dużo dzieci co mają 10 lat i dla mnie monotomny ten metin jest+ Wkurwisz sie jak ci spali kowal itp itp

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja ci polecam Eligium.pl gra co niedawno wyszła ... Jak ci się spodobała daj lejka :D

zbyt duza sygna

Opublikowano

Metin2, gra jak każda inna. Trafiają się nooby, ale też mnóstwo wartościowych osób. Ważne, że gra Tobie sprawia przyjemność i to Twoja sprawa w co grasz. Ja gram i grać będę. Dużo zajebistych kumpli z którymi można pogadać, a idiotów z lola, czy innych gier mmo mam głęboko w dupie i nie przejmuje się tym ;)

Kiedyś można było grać w metka a teraz masa nobów,ceny górują po 700-800kk (1-22s).

Jak już napisałem wyżej, jest też mnóstwo wartościowych osób. Co z tego, że ceny są wysokie? Zarabiasz proporcjonalnie do tego co wydajesz, więc w czym problem?

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

To, że metin ma tak dobrze rozwinięty dział to zasługa privów. Wywalając działy z privami mało by zostało z metinka.

rydah for life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...