Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aim Bot

xakooore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no kur*** wy wszyscy za przeproszeniem ocipieliście !!!! macie dział pytania

po 2

jak by był jakiś aim bot to by był w tematach niżej

pff to już 2 taki debil w ciągu 15 minut -.-

@edit

@down

też nie wiedziałem o co mu biega xD

jyh.jpg
Opublikowano

hahahhahaha aim bot w maple :D :D:D:D:D co on kurwa by heada moba walil :D :D:D:D padlem :D

Opublikowano

aim bot ? chyba śmieszny jesteś a poza tym k***a co się dzieje na tym forum .

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

nie dziwcie sie, skoro dzieci zamiast podjac edukacje angielskiego(i nie tylko) siedza ciagle na kompie F3 , jakby wiedzial co znaczy aim pewnie by tak nie napisal xD

Opublikowano

eeee ... a ja mam 16 i co z tego?

ja w wieku 12 lat wiedzialem co to aim ... gralo sie w GTA czy w jakie kolwiek fps'y ...

Opublikowano

ale pytanie "AIM BOT" chyba nie istnieje lecz UŻYJ GOOGLE.

Prubuje hakować, botować oraz spamować lecz

MI SIĘ TO NIEUDAJE!!!!!!!!!!!!
Opublikowano

@UP

Moja edukacja angielskiego jest na poziomie

ale tu już nie chodzi o wiek ale o

nie dziwcie sie, skoro dzieci zamiast podjac edukacje angielskiego(i nie tylko) siedza ciagle na kompie F3 , jakby wiedzial co znaczy aim pewnie by tak nie napisal xD

to może czas was starszych krytykować? bo nie wszyscy poniżej 13 roku to neokidy.

Opublikowano

wiesz duzo osob nazywa mnie noobem itp. ale ja to olewam, bo wiem ze zawsze jest ktos lepszy i on akurat nie potrzebuje pomocy, ale ci co sie nie znaja niech sobie nie wymyslaja hackow jak np. epicki warrior hack albo ten aim bot ... przeciez to idiotyczne, ja rozumiem ze jestes mlodszy i jakos Ciebie nie dysktyminue, tylko jego za takie glupoty, napisal temat, zamiast wogle sie spytac czy takie soe wogle istnieje, mogl tez przeczytc regulamin lokalny tylko to jest ok 20 linijek tekstum to nie jest duzy wysilek...

Opublikowano

xdd 1 wynik w google "Aimbot"

Aimbot - cheat, najczęściej program działający w tle, który automatycznie namierza celownik broni w grze komputerowej na przeciwników znacząco ułatwiając grę osobie korzystającej z tego programu. W praktyce wygląda to tak, że osoba używająca aimbota ma cały czas celownik na przeciwniku (najczęściej na środku jego głowy).

xakoore a może ci chodziło o cheat do combat arms :>

po 2 nie napisałes pod jaką wersje maple

po 3 Chyba ci chodziło z góry thx a nie z gry ^^ xdd

po 4 masz u mnie + bo dałes ładną minke do tematu!! *.*

A wy weźcie nie przesadzajcie każdy moze złe przeczytać albo co...

Opublikowano

@Xemon12

Nie rozśmieszaj mnie, próbujesz być mądry? udowodnić nam że jesteś profesjonalistą? ( to sądzę po twoich wypowiedziach )

Za co chcesz nas krytykować? Może za to że jesteśmy znudzeni takimi ludźmi jak ty którzy choć są mali to i ta udają nie wiadomo kogo... To mnie demotywuje o.O

My też nie jesteśmy snobsami o.O. Ale niektórzy są ... ( bodzio lat 18, Udaje że ma ponad 70... Mówi ze jest STARY!? )

@Topic

WTF? WTH? !!?!?!??

Aim Bot do Maple ziomuś to nie jest FPS.

BTW. LMAO,ROFL,WTF?WTH!?

reflink

Opublikowano

sorry "pro" to gra akcji z elementami FPS (Aiming)

Opublikowano
fps - first person shooter -,- GTA to TPP shooter albo TPS 0o pozdro & poćwicz

grales kurwa na ps? jak masz smg to masz auto aiming a ak masz np. KM'a to masz normalny celownik a nie TPS ... omg (chcialem pisac omfg ale znowy by sie obrazil :P) zreszta takie cos to na PW jelopie

chodzilo mi o to ze np. masz tam Aiming wg. mnie GTA zna kazdy i wie ze trzeba celowac bo kurw piacha gry nie przejdziesz ...

Opublikowano

@Lenart

Po **** się kłócisz z tym Neandertalczykiem o.O

@kigibuv94

Co jest twoim celem?

reflink

Opublikowano

Neandertalczykiem to możesz sobie kogoś innego ponazywać. Cwaniaczy ciągle i czepia się bomyśli że jest guru. Sam robi błędy i nie zwraca uwagi na to co pisze -.- niech najpierw sobą się zajmie

Opublikowano

www. google .pl

tutaj masz najlepszego mozliwego aim bota do ms :) działa 100% ma wszystkie hacki i do tego AIM BOTA! wejdź i zobacz jaki jest świetny!

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

dobra kurwa zrobilem blad... moja wina, kurwa kazdemu sie zdaza a jakis "pro " sie przypierdolil... omg, nie mysle ze jestem pro , czy tam guru, cwaniacze bo nie widzialem Aim bota do mmorpg ... , nie ja jeden robie bledy, jakos nikomu innemu to nie przeszkadzalo tylko tobie ... a ty gdybys byl takim pro to bys wiedzial co to regulamin i bys skumal ze to juz jest spam ... a robi sie on gdyz szanowni moderatorzy sobie ten dzial olewaja ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...