Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Tryb Pełnoekranowy

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem w batlefieldzie nie moge grać w trybie pełnoekranowym ponieważ nie posiadam napisów posiadam ATI RADEONA oraz najnowsze sterowniki dodam tyle że gram na laptopie

Opublikowano

Nie bardzo zrozumiałem Twój problem... Postaraj się nieco lepiej go opisać, podać dokładną nazwę karty graficznej (wiesz ile jest Radeonów?) i co się dzieje kiedy włączasz fullscreen.

Opublikowano

gdy włącze to nie działa myszka i nie ma napisów typu opcje tylko tło pozatym nie znam sie na tych kartach ale mogę powiedzieć że korzystam z laptopa Hp Pavilion dv7 Intel Core 5 win 7 i wiem też że posiadam RADEON mam nadzieję że starczy i pomoze ktoś rozwiązać problem :)

Opublikowano

A jak Ci ogólnie chodzi gra? Na jakich ustawieniach i czy płynnie? Z tego co wiem Fullscreen zajmuje więcej RAMu, może w tym jest problem. Niestety nie znam się na tym za bardzo, lepiej poczekać na opinię bardziej doświadczonych użytkowników.

Opublikowano

Bardzo dobrze ale wiesz jak to jest gry sie gra w okienku troche śmiesznie wolałbym w fullscrenie gra chodzi bardzo dobrze na najwyższych ustawieniach

Opublikowano

Po pierwsze : Twój "Radeon" to HD 6770m , to już wiele wyjaśnia <_< , niestety to wersja mobilna czyli do laptopa , wydajnością nie grzeszy ....

Po drugie : Nie napalaj się na grę w FullScreen + wysokie/ultra detale... może na średnich ruszy.

Po trzecie : Laptopy , hmm ... mimo iż 2/4 z nich są zalecane do gier , to w rzeczywistości nadają się do użytku domowego tj. internet , filmy itp.

Odnośnie twojego laptopa do nie jest taki od razu zły ... no ale cóż Battlefield 3 do dosyć wysoka poprzeczka dla niego....

Po czwarte : Twoje problemy z grą najprawdopodobniej wynikają z tego iż wydajność do nie jest jego mocna strona ...

I po piąte : Ale się zmęczyłem tą herezją

:D

Opublikowano

spoko jak co to w nortonie sprawdzałem BF 3 na najwyższych w oknie zużywa około 1,5 GB Ram a posiadam 4 GB także nie wiem ;(

@EDIT

Mam pytanko bo przeczytałem że posiadam Service Packa 1 a wiem że są nowsze może to coś by dało ? przy okazji jak mam ściągać to chociaż powiedzcie jaki 2 czy 3 ?

Opublikowano

Na win 7 SP1 jest najnowszy.Jak masz oryginalny system to domyślnie aktualizacje same się pobierają .Jak coś zmieniłeś to kliknij na start ,wpisz windows update ,wyszukaj aktualizacji i pobierz je . W laptopach często też nie wyszukuje sterowników do grafiki ,dźwięku itp. Ściągnij DriverMax i zaktualizuj sterowniki .Polecam też pobrać specjalne do bf3 - http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx .

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

@Deco12

Service Pack ci nic nie da, ponieważ iż twój laptop jak i wiele innych nie nadają się do gier, choćby miałby tego i7 to i tak ma słaba kartę graficzną zważając na to że jest to wersja mobilna.

I naprawdę jest tak ciężko poszukać ?. odpowiadam już na taki 10 temat z kolei. Laptopy nie nadają się do gier, za cenę twojego laptopa mam PC z gorszym prockiem i lepszą kartą i odpalę BF3 na ultra.

Więc proponuję się zastanowić przed zakupem laptopa co do najwyżej Battlefielda 2 lub PC na którym odpalę wszystko.

mjwpat.png

Opublikowano

Akurat on ma dobrego laptopa .Zobacz filmiki na youtubie i taki zestaw grę uciąga na wysokich /ultra.

Chyba single :)

a single a multi to różnica.

mjwpat.png

Opublikowano

Na win 7 SP1 jest najnowszy.Jak masz oryginalny system to domyślnie aktualizacje same się pobierają .Jak coś zmieniłeś to kliknij na start ,wpisz windows update ,wyszukaj aktualizacji i pobierz je . W laptopach często też nie wyszukuje sterowników do grafiki ,dźwięku itp. Ściągnij DriverMax i zaktualizuj sterowniki .Polecam też pobrać specjalne do bf3 - http://support.amd.c...reDriverV2.aspx .

Akurat aktualizacje mam włączone a Catalysta posiadam wgl. to co zrobić po zainstalowaniu z tym catalystem ? ; / Mam nadzieję ze uda się jeszcze coś wymyślić

Opublikowano

najnowsza bo sciągałem niedawno chyba 11.11 cos takiego ale jestem pewien ze najnowsza teraz myśle jak to zrobić z tym BIOSem bo się w to nigdy w życiu nie bawiłem ; o

@EDIT

Fuck Yeah starczyło w BIOSIE zmienić graphics Dynamics na Fixed no to ja zapierdalam mordor szerzyć Like for ALL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...