Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Battlefield 3 : Brak full screen , nie dzialajaca myszka

menmar88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich graczy , pisze tutaj poniewaz mam problem z uruchomieniem tejze gry w pelnym ekranie + nie dzialajaca myszka.

Ps. Gra proboje sie wlaczyc na pelny ekran ale jest migotanie ekranu jakies 4-5 razy i wywala do okna ?

pisalem do ea , sprawdzalem na necie wszelkie mozliwe opcje zeby uruchomic w pelnym ekranie , sciagalem sterowniki , przelaczalem w opcjach ( skrotu gry , opcje karty graf. ) i nic nie dziala , jezeli chodzi o myszke jak wcisne alt+enter to sie ekran poszerzy widac pasek startu i ogolnie otwiera sie w oknie ale i tak nie dziala myszka . Moje pytanie brzmi czy ktos sie spotkal z tym problemem co ja i go naprawil ( nie pisalem nigdzie na forach 1 raz pisze tutaj )

Ps 2: Tak szukalem na forach i nic nie znalazlem , moze tutaj.

Ps 3: moze cos pominalem cos zrobilem nie tak nie mam juz sil co robic :/

Laptop :

HP Pavilion dv6 Intel Core i7-2630QM CPU 2.00 ghz , 6gb RAM , 2 karty graf : Mobile Intel HD Graphics , Ati Radeon HD 6770M Win 7 Home Premium x64 SP1

Dziekuje za wszelka okazana pomoc !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

problem rozwiazany temat do zamkniecia.

Ps. W skrócie - aby grać normalnie należy 1. zaktualizować sterowniki karty graficznej 2. zaktualizować BIOS do ostatniego wydanego (pobrać jw) i w BIOSie zmienić Dynamic Graphics na Fixed Graphics 3. po uruchomieniu systemu ręcznie przed odpaleniem gry w Catalyst Control Center w sekcji Zasilanie/Przełączanie grafiki zmienić procesor graficzny na Wysoka wydajność procesora graf. Voila! Po zakończeniu grania ręcznie przełączasz na Oszczędz. energii proc. graf. i masz cichy, chłodny i długodziałający lapek..

odpowiedz zaczerpnieta z innego forum pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...