Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi (Problem nietypowy)

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Założyłem specjalnie te konto aby stworzyć ten temat. Problem maltretuje mnie od jakiegoś roku. Kiedyś Tibia chodziła mi pięknie. Teraz laguje mi (kiedy zrobię krok muszę odczekać jakieś 1,5 sec aby postać to zrobiła). Nie mam jakichś specjalnych zacinek, że muszę czekać ileś minut. W domu są 3 laptopy, które mają takie same IP. Czy to może mieć wpływ jak wszystkie działają naraz, ponieważ każdy domownik ma swoją maszynę? Albo na jednym laptopie są pobierane filmy itd.? Mam win 7, gram na serwerze Luminera, mój laptop: 1,9 ghz 3 GB rama (ma już jakieś 4 lata ale nadal ciągnie), sieć - tplink. Pomóżcie, bardzo nie wygodnie gra się z takimi lagami, na dodatek, że jestem palkiem ;(

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Niedawaj reflinkow.

Sadze ze to wina lacza internetu+tego ze wszystkie maszyny korzystaja z tego samego internetu(rozdzielone)

Najlepszym sposobem bylo by grac tylko wtedy gdy pozostale sa wylaczone.

Oczywiscie niema tu mowy o sciaganiu czegos itp ,bo wtedy to 95% predkosci ci zjada.

Jezeli niemasz takiej opcji to trudno,nieda sie inaczej.

Je

Jezeli to co napisaslem niejest prawda ,musissz miec gowniany internet/jego podlaczenie.

Opublikowano

@up dzięki kiedy tata będzie szedł do pracy i zostawiał kompa aby pobierał coś z torrentów to będę mu wyłączał potajemnie :D A wiesz może, jak zmienić moje IP?

1328363902-U526345.png
Opublikowano

@up dzięki kiedy tata będzie szedł do pracy i zostawiał kompa aby pobierał coś z torrentów to będę mu wyłączał potajemnie :D A wiesz może, jak zmienić moje IP?

Sadze ze chodzi ci o zamiane na krotko

Tj uzyj programu Hide My IP lub VPN lu b AOL.

Pamietaj ze one mula internet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...