Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INNE OKRADLI MNIE

tasse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posiadam postać na polskim metinie woja 42 lvl z bojem. serwer exandros.okradli mi tą postać i teraz nie wiem jak rozwinąć ją zdobyć kase eq proszę o pomoc . przez jakiś czas nie grałem w metina i nie ogarniam ... POZOSTAŁO MI JEDYNIE 60kk I NIE WIEM JAK ZAINWESTOWAĆ. ?

post-275709-0-86358500-1327927408_thumb.jpg

Opublikowano

Zrób jakieś podstawy żeby wbić 55 lvl leć na metki od 55 czytaj aury wbijaj skille za kamyki kup sobie ekwipunek +9 nazbieraj na sokolą tarcze +9 zbonuj ją sprzedaj drogo kup lepsze EQ zbonuj dobij skille na P dzięki zwojom egzo. Zrób kilka kont 40 lvl chodź na DT bonuj drop a będziesz naprawdę pro w jakieś 2 miesiące a co 2 osoba będzie Ci lizała dupę. !

A tak na serio albo graj od początku poświęć około 1,5 roku żeby zrobić dobre konto i potem płacz że przegrałeś życie

True story :D

Opublikowano

10lv, szybko biegająca postać z eq +6-+9 na 1-10 lvl. Szukaj metków w m1 a potem kolejno rób ją na 35lvl.

Opublikowano

Zainwestuj to 60kk na zrobieniu eq na mały lv do + 6/7 .

Zrób postać 8-13 lv i idz nią do IMHA i drop bronie na 30 , po czym je sprzedawaj i jedną zostaw sobie .

Zrób postać 9-18 lv i idz nią na medale do lochu małp , sprzedawaj medale ;]

Zrób postać do 15 lv i idz nią na metki w m1 :]

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Powiem ci tak zainwestij ta kase w eq sury wp i bij nia na 35 m2 na metkach troche zarobisz wbijasz 40 kupujesz fms +9 itemy z pz i na metki 45 ladnie ku kd leca i czesto ogonki weza z + z luczkow wezowych a taki 1 ogonek u mnie na onyksie ok1kamola wiec szybko zarobisz na skille i dobre eq.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Sprzedaj te konto, dostaniesz troche kasy, zrób sobie nowe i od nowa wbijaj lv, będziesz miał sporo kasy to sobie zrobisz eq +7/9 na mały lv, będziesz dropił fms-y, aury itp itd, i tak zarobisz, a potem sobie wbijesz 35 i na doline albo pustynie na metki :).

a Jeżeli chodzi o cheaty to polecam ci Albo FishBota albo DropHacka ;p

aqu1.jpg
Opublikowano

Macie jakiegoś dobrego fb ? :D

http://www.mpcforum.pl/topic/462204-tutorial-dzialajacy-fishbot-do-metin2-pl/page__p__3292356#entry3292356
http://www.mpcforum.pl/topic/535547-dlfishbot-v51-metin2pl/
http://www.mpcforum.pl/topic/512065-dlfb-by-erpel-42/

Opublikowano

słabe ...

Tym postem ukazałeś chęć dorobienia się EQ ,,bez pracy nie ma koLaczy''

Drop na m2 i jedziesz- Fakt prawie 2 tygodnie trzeba się pomęczyc aby takiego zrobić, no ale cóż...

Opublikowano

@UP

2 tygodnie? hehe ja 3 dni i mam 30 lvl 2 lvl konia i juz jestem troxche zarobiony... bo latalem na metki itp... a jezeli chodzi o bojowca to faktycznie prawie 2 tyg... ale bez bojowca tez sie da ;)

Lec do imha juz na 6 lvlu i siedz tam do 20... eq +6 i jadymy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...