Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Zacina sie Gra

BigSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie ja wiem ze ten temat moze sie powtarzac ale mam problemn z gra na tej nowej mapie FT jak jestesmy juz w budynku gdzie jest ten helikopter to we fragmecie kiedy ammo sie respi na tym kolku to cala gra sie zacina i muli powiedzcie mi o co chodzi inne mapy chodza dobrze HELP !! xD

Opublikowano

Heh, mi w tym samym momencie dokładnie tak samo muli, cała gra płynniutko, tylko wtedy się tnie, według mnie wina Nexona, ten FT dopiero wszedł więc jeszcze nie wszystko jest idealnie dopracowane.

Opublikowano

Tak to wina nexona w tym momencie laguje a prędzej "zacina" Każdego nie raz gram w to i ludzie piszą lol lags tak pare osób na raz więc to wina mapy i nic z tym nie zrobisz no ale to nie jest jakieś uciążliwe bo po chwili ustępuje ^.^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Mam to samo :), ale wiem jak możesz zmniejszyć te lagi, pobierz "Game booster v.3.2" to troszkę zmniejszy, wyłącz także zbędne programy.Za nie długo będzie spokój z tym napewno, bo to dopracują :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...