Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot Tibia 8.41 I 8.42

DraGoOonN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jako że, sporo użytkowników szuka Elfa pod te Tibie, postanowiłem Wam je udostępnić.

ElfBot pod 8.41:

Link: http://www.speedyshare.com/156285129.html

Scan: http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/2...392e59af02739e6

ElfBot pod 8.42:

Link: http://www.speedyshare.com/593833799.html

Scan: http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/e...c521c395e8efda1

BTW. Proszę nie pisać że wirusy itp itd.

W każdym bocie są wirusy.

Powiem tyle, nie chcesz - NIE ŚCIĄGAJ I NIE OBWINIAJ MNIE O JAKIEŚ KEYLOGGERY CZY CHU* WIE O CO!

Ja korzystam z obu i działają bardzo dobrze.

@REUPLOAD

elf 8.41

http://www.sendspace.pl/file/e0c635ffa0bb33582f8dd23

elf 8.42

http://www.sendspace.pl/file/0a4163ad93b4acb5468c338

skana zrobcie sami, bo mi sie nie chce ;p

Opublikowano

Odrazu ze mowie ze nie sciagalem. Mam swojego, ale mam pytanie do ciebie,a wlasciwie kilka dotyczacych wlasnie elfbota.

Oczywiscie mam waypointy ustawione i wszystko gitarka, ale.

1. Co zrobic zeby postac atakowala potworka, prubowalem juz wszystkiego chyba co mozliwe.

2. Co zrobic zeby postac bila potworki z exori con.

3. Co zrobic zeby postac zmieniala assasin stary gdy te sie skoncza.

4. Co zrobic, aby postac wpisywala utani hur, po skonczeniu sie.

Czytalem ten obszerny poradnik z tibinet, ale nie ogarniam tego bota dalej. Mam jeszcze ng ktorego ogarniam, ale wydaje mi sie ze elf duzo lepszy jest zreszta widac po opcjach.

Jesli mozesz to odpisz mi tutaj lub na gg: 7142540, jestem zawsze niewidoczny.

Dzieki.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

szczerze mowiac nigdy nie uzywalem Elfa do cavebota.

Jedyne co to bot mi sie do expienia i warow przydawal.

Teraz akurat do biegania (dzieki cavebotowi, ale to akurat nie jest trudne do ustawienia).

Opublikowano
Odrazu ze mowie ze nie sciagalem. Mam swojego, ale mam pytanie do ciebie,a wlasciwie kilka dotyczacych wlasnie elfbota.

1. Co zrobic zeby postac atakowala potworka, prubowalem juz wszystkiego chyba co mozliwe.

Czytalem ten obszerny poradnik z tibinet, ale nie ogarniam tego bota dalej. Mam jeszcze ng ktorego ogarniam, ale wydaje mi sie ze elf duzo lepszy jest zreszta widac po opcjach.

Dzieki.

1. W targeting wpisujesz nazwę monstera itp. jak wszystko wypełniłeś na dole masz run targeting.

2. Tak samo w targeting masz "Desired action" w pierwszym wybierasz sobie: followa, attack i bez akcji a w 2 oknie właśnie z jakiego czaru ma bić, dla ciebie jest to con strike

3. Nie jestem pewny tego skryptu. Wklejasz to do shortkeys wpisujesz w pierwszej ramce jakim słowem chcesz ten skrypt aktywować w drugiej

auto 200 equiprhand 7378

zaznaczasz i dajesz save w głównym oknie.

4. To samo dajesz w shortkeys.

auto 100 if [$hastetime <= 2000] say 'utani hur'

W razie problemów pisz.

jessicau.jpg
Opublikowano

Dzieki.

Widzę że masz lekturę do przeczytania:)

LEKTURA O ELFBOCIE ;)

Jak to przeczytasz to 70% elfa już będziesz miał w palcu.

@down/up

Przepraszam nie zauważyłem :\ mnie oświeciło jak go, przeczytałem /// jeżeli bociłeś cały czas na NG i go rozpracowałeś to nie powinieneś mieć problemów

Opublikowano
widzialem wiele crackow do elfbota... ale nie tak zawirusowanych ;f

pisalem, nie chcesz - nie sciagaj...

nie znam sie na keyloggerach i tym podobnych.

elfy u mnie dzialaja bez zarzutu.

@edit

Czytalem ten obszerny poradnik z tibinet,

Widzę że masz lekturę do przeczytania:)

LEKTURA O ELFBOCIE ;)

Napisal przecież że już to czytął :)

Opublikowano

Dzieki Panowie, pod wieczor sprawdze. Jak pisalem przeczytalem ten poradnik, ale nic nie skapowalem praktycznie. Chyba jestem zbyt glupi. Tak wiec podwieczor sprawdze i dam edita.

@down: moj zajmuje 3,66mb. Wiec wszystko wporzadku z tym elfem.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

eh, nagral bym Ci filmik, pokazal że działa, ale nie wiem jakim programem...

zauważ, że jestem na tym forum od 22 sierpnia 2007 roku, i nie wiem jak mógłbym próbować kogoś oszukać...

Opublikowano

Okey ogarnolem bota, ale jedno ale. Na hydrach jak stawiam to normalnie expi pierw zabije jedna hydry dopiero bierze sie za druga. Jak na dl'ach postawie to bije jednego dl'a ale jak zaraz drugie zobaczy na mapie to ucieka...

Wiecie moze co z tym zrobic ?

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Juz to zrobilem, musialem po prostu opcje Stick na full zaznaczyc. Jedna teraz mam kolejny problem. Jak stawiam bota na frostach to wszystkie bije jednego po kolei ale jest takie miejsce w podziemi co wgl nie atakuje ich... Nie sadzicie ze to troche dziwne ?? Ma ktos jakies porady na to ?

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

A moglby mi ktos powiedziec dlaczego bot nie chce dzialac u mnie? :/ Odpalam tibie daje loader, wybieram skin i pisze ze wystapil problem z aplikacja i zamyka sie :/ A wylaczylem specjalnie anty vira, moze ktos wie od czego?

Opublikowano

sproboj wrzucic bota na inny dysk (np. jak masz na C, wrzuc na D czy coś). Nie wiem czy coś da, ale spróbuj.

Opublikowano

Wystarczy pomyslec, wlaczasz tibie, bota i dopiero sie logujesz. A nie sie logujesz i dopiero bota odpalasz :P. A jak nadal sie to powtarza to zla tibia.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi wyskakuje taki błąd:

hxxp://img14.imageshack.us/img14/7281/errorrj.jpg

(zamiast xx - tt)

Gdy właczam 8.41, na 8.42 tak samo ;< W czym tkwi problem? :/

Opublikowano
ja mam to samo tylko nie wiem czasem cyz nie trzeba elfa skopiowac do folderu z tibia jak sprawdze to napisze bo narazie nie mam czasu;p

Nie, nie trzeba.

Sciagnij tego elfa pod tibie 8.41, i graj na tibi 8.41. Jesli tak zrobisz powinno ci dzialac, nie martw sie otsy pod 8.42 dzialaja rowniez pod tibie 8.41.

Tibia, elf, logowanie.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano
Nie, nie trzeba.

Sciagnij tego elfa pod tibie 8.41, i graj na tibi 8.41. Jesli tak zrobisz powinno ci dzialac, nie martw sie otsy pod 8.42 dzialaja rowniez pod tibie 8.41.

Tibia, elf, logowanie.

Tia..www.ots24.net - ots galaxia jest pod 8.42 i jakoś debug jest na elfie pod 8.41 jak i pod 8.42 ; >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...