Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Szybka pomoc

suchy:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na PdoBocie moja nazwa świeci się na kolor

QJUMPQ

Czy to znaczy że niemam dostępu do pdobota? Wcześniej miałem Silver, Czy zabrali mi PdoBota czy go nadal mam?

I czy mogę puszczać jak mam na złoto pare kont nietylko 1?

Opublikowano

Beta jest przedłużona do 15lutego więc masz jeszcze 2tyg żeby polatać sb na pbdo-bocie :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Gdy się skończy beta - TAK. Dlaczego? Od początku było wiadome że testerzy mogą korzystać z bota za darmo, team pbdo-bota miał w tym czasie sprawdzać jak działa bo i usuwać wszystkie błędy. Po 15 płacisz albo nie bocisz -.- chyba że znowu bete przedłużą :D

Opublikowano

@UP

Możliwe że przedłużą bete bo coś nowego wprowadzą. A poza tym ja i tak wolę kupić kBota bo mniej zapłacę a jest tak dobry jak iBot lub PBDO-bot tylko że PBDO-bot ma trochę lepsze osiągi.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

No i Pbdo-bot nie ma przypisanej licencji do ID, ale w sumie kosztuje 20E, czyli 4 licencje Kbot noGG, więc nie wiem co się bardziej opłaca, zależy czy bocimy na sprzedaż czy dla siebie, ale ja chyba jednak też wolę Kbota- już długo stoi i przedewszystki aktualizacje szybko wchodzą, a nie to co pbdo-bot;(

Opublikowano

@up Ja tam uważam że kbot/ibot zawsze będą zajebistymi botami , sam na moim koncie wbilem tylko z 30 wrot , pare laserow i dronow wylicytowalem i tyle. A bot jestem w top :P

Opublikowano

@up Ja tam uważam że kbot/ibot zawsze będą zajebistymi botami , sam na moim koncie wbilem tylko z 30 wrot , pare laserow i dronow wylicytowalem i tyle. A bot jestem w top :P

Skąd pobrać tego bota ? :) Bo bym sobie polatał te kilka dni jeszcze:D z góry dziękuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...