Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.PL

Saku24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc takie pytanie gdzie expic mentalem z 452 defa na 42 lvl

Opis EQ:

Smocza Zbroja+7 czysta

Zelak+7

Okragla Tarcza+6

buty +3 1KHP

branza niestety na 1 lvl+6 bez bonow

Naszyjnik 500hP

Rib+9 KD potwora+3 sr 8 wit+8

Obrazenia z boja około 480-530

Skile:

Silne M1

Walniecie 17 szukam oz

Duchowe 5

Tąpnięcie 1

Uderzenie miecza 1

A wiec spokojnie z tym eq wezme cały spot BO jinno ale cuż gram na Solar a tam jinno pełne i jescze do tego mam najgorszy spot BO bo jestem z shinsoo , I tu pytanie do was gdzie expic taka postacia z takimi skilami , zostac na BO czy coś innego czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam . ;)

A tak zapomnialem dodac ze mam boja nieistotna informacja ale podaje żeby nie było wątpliwosci.

Opublikowano

Polecam Ci buffa z pomocą zrobić i lecieć do v1. Bilem w v1 bodym jak mialem 340 deffa. więc myślę ze dasz rade. Jeśli masz kasę to kup ribka sr.20+ i będzie znaczną różnica. polecam też zielone potki do tego.

Daj Like'a ;D

Opublikowano

Na twoim miejscu zrobił bym buffa skile po +25 % i do trudnego lochu dokupić jeszcze jakieś kolce z bonem na zwierzaki i Ahoj ;d Nie dość że dorobisz się na kasie(kamyki duchowe z bosa i medale) to spokojnie możesz tam expić do 55 lv .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...