Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocik fo Pokemon Adventures

Safix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję od jakiegoś czasu bota do Pokemon Adventures. Próbowałem z Elfem, odpaliłem, ale nie wiem co dalej. Co i gdzie ustawic? Głównie zależy mi na tym, żeby bot łowił poki z wody, zabijał je czarami a następnie łapał. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to proszę o pomoc.

Opublikowano

Czyli nie NG tylko Elf. Ok, już wiem więcej :D.

Teraz pytanko bardziej precyzyjne. Oriętuję się jak bota mniejwięcej używac, tylko czy miałby ktoś / wie skad wziąc skrypty?

Szukałem trochę, ale nie moge znaleźc, np. żeby łapał martwe ciała pokemonów o id takim i takim, ballem (coś ala obs knife) o id takim i takim.

Skrypt, żeby leczył mojego poka to sobie ustawie w "friends", ale żeby np. robił to gdy nie ma pz? Aha no i żeby atakował z czarów takich i takich. Ma ktos jakieś pomysły?

Opublikowano

jest masa takich skryptów w necie albo pozmieniaj gotowce.

auto 200 useongrounditem 8083 9039

Tu masz przykłady skrypt żeby łapał poki

8083

ID- ciała poka

9039

ID pokeballa

Tu masz skrypt mojej roboty na leczenie poka

auto 200 if [$friend.hppc < 30] useoncreature 2996 self

2996

ID pota

[$friend.hppc < 30]

Ilość HP w % przy których ma leczyć

i dodaj poka do frends

Opublikowano

@up

Dzięki :D

nie działa mi to leczenie, próbowałem tez

auto 200 listas 'Leczenie INS' | isnotattacking if [$friend.hppc <= 65] {useoncreature 9352 friend}

bezskutecznie, moze nie wpisuje dobrze tego freinds? w głównym menu bota daje lists i we friends name daje

Ivysaur [61]

Ivysaur

Ivysaur

bo nie wiem jak ma byc i nie dziala

Opublikowano

auto 200 listas 'Leczenie INS' [$friend.hppc <= 65] {useoncreature 9352 friend}

Spróbuj tak :)

auto 200 listas 'Leczenie INS' | if [$friend.hppc <= 65] {useoncreature 9352 friend}

albo jeszcze

auto 200 listas 'Leczenie INS' | [$friend.hppc <= 65] {useoncreature 9352 friend}

Opublikowano

No kurcze nie działa ;/

działa za to

auto 200 listas 'Leczenie INS' | isnotattacking if [$friend.hppc <= 65] {say 'dziala'}

Opublikowano

auto 200 listas 'Healing %' | if [$hppc < X] useoncreature ID self

Jeżeli to nie będzie działać to się podaje :D

w sumie u siebie w elfie mam na 100% działającego skrypta ale nie mam żadnego klienta żeby go odpalić :D a nie chce mi się ściągać a jeżeli ten nie będzie działał to najwyżej wezmę od siebie tego skrypta ;p

Opublikowano

niestety ;/ wielkie dzięki że próbowałeś tyle razy, ale nie chce działac, żeby nie było cały czas stałem przy samym poku. byłbym ogromnie wdzięczny gdybyś mógł udostępnic mi ten skrypt.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...