Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na co wydać uri ?

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

mam golca stara FE

24PP (narazie nie chcę rozwijac)

8lev Peta

Co robić z uridium ??? widzę tylko 3 opcje

a)kupić zbieracza na palladium ?

b)kupować skrzynki z nadzieją na części do apisa ?

c)ulepszać irysy ?? mam wszystkie na 6 poziomie ulepszenia

pisze to tutaj bo na ogolnym forum DO jeszcze nikt nie odpisal ...

//brak prefiksu /Q

Feel the beat!

Opublikowano

Zależy od tego ile masz tego uridium

1. Masz designy za 250k uri? Jeśli nie, to czekaj na złote skrzynki kupuj klucze i zbieraj, lf4,częśći do apisa i zeusa, a do tego designy(ale to co najmniej z 200kluczy)

2. Kamikadze i zbieranie boxsów dla peta, ja mechanizmu zbierania surki w ogóle bym nie kupował, jak dla mnie to strata uri, chyba że na zbieranie palladium się opłaca(nie wiem nie testowałem)

3.Jak masz ulepszać irki, to lepiej idź w profil pilota, w końcu to podstawa dobrego fula

Opublikowano

nie mam profi designow i narazie nie zalezy mi by je miec :)

zbieracz na palladium ,ponoc dobra sprawa porobił bym zety to zawsze klucze by tez wpadly ,i kolejna urka na kolejne klucze ,no i moze designy

Feel the beat!

Opublikowano

Ja wam mówię ludzie walcie w ulepszania dronów , 2 drony apis + irys powieszyłem do 16 + 1 irek do 6 i jak brałem z szybkiej z sepromem na VENOMIE na dmg 28k , tak teraz na szybkiej z sepromemz SPECTRUMEM na osłonę 32k. A z czolg u normlany sepro po 37-38k walisz.

Opublikowano

Ja robiłem to tak:

najpierw profil na 36 pp - tak by bić i nie być ubijanym zbyt często

drony 8 szt. + 16

osłony 16 szt. + 16

po ulepszeniu moc osłon wzrasta ponad dwukrotnie !!!

LF4 ile masz to ulepszaj bo na ulepszanie LF3 to raczej szkoda kasy

PET - mechanizm znirarania 3 + kilka szt. protokołów radarowych, kamikadze 3, naprawczy 3, a na mechanizm zbierania surowców mnie szkoda kasy

Robić wrota Zeta - tylko poczytaj jak się je robi by była większa szansa futerko trafić

Z wrotek dostaniesz i jak Ci jeszcze uri zostanie to kupuj klucze... może trafisz LF4 albo części do Apisa itd.

PS

Tylko jak się wszyscy ulepszą to ca ja będę bił i czym 8S masakra - pewnie widzisz na mapach boty i są właściwie nie do ubicia... :)

Opublikowano

Ja robiłem to tak:

najpierw profil na 36 pp - tak by bić i nie być ubijanym zbyt często

drony 8 szt. + 16

osłony 16 szt. + 16

po ulepszeniu moc osłon wzrasta ponad dwukrotnie !!!

LF4 ile masz to ulepszaj bo na ulepszanie LF3 to raczej szkoda kasy

PET - mechanizm znirarania 3 + kilka szt. protokołów radarowych, kamikadze 3, naprawczy 3, a na mechanizm zbierania surowców mnie szkoda kasy

Robić wrota Zeta - tylko poczytaj jak się je robi by była większa szansa futerko trafić

Z wrotek dostaniesz i jak Ci jeszcze uri zostanie to kupuj klucze... może trafisz LF4 albo części do Apisa itd.

PS

Tylko jak się wszyscy ulepszą to ca ja będę bił i czym 8S masakra - pewnie widzisz na mapach boty i są właściwie nie do ubicia... :)

Wszystkiego tego trzeba by zarabiac prze z miesiac uri chyba na te ulepszania all 16 lvl , a co odopiero miesiac wszystko to po kolei ulepszac -.-

Nie ulepsza sie tak szybko , nie boj sie. Wtedy znowu bp cos wprowadzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...