Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp Czy Mental

dawwdasdwda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I ty masz 17 lat ?.....Nie bede pokazywal innych bledow, ale.....Po 1 sila czarowanej zbroi jest szansa na odbcie fizycznego ataku..Jebniesz w mnie 10k, a bede mial na P mroczna ochrone i masz 5k z tego....Czyli 50% szansy sa odbicie.....Def ?......Od czego jest rozproszenie....?....Sam dedalem sura wp z 90 lvl i 5x G ;/.....Wojow na serie skilli.....Strach dziala na skille, ale tylko na chinskim cliencie lub launcherze, tak samo czarowana zbroja......Chcesz zobaczysz Wp z All skillami na P, a mentala z all na P ?........Jak ktos ma dostep do komend, to moze wpisac na 999 sily itd.......Czyli duchowe jednie z 20k bez krytyka..

Up@

No i ?....Krytyk rlz....

To nie jest żaden krytyk, chcesz zobaczyć to chodz na sfyt2 jinno nick nuker. ;]

Poza tym zbroja nie działa na skille, tzn odbicie i Strach nie działa na skille w żaden sposób.

Opublikowano

wedle uznania ale wiekszosc os nie umie grac sura i zaduzych osiagniec nie maja,up i to jest krytyk ,szkoda ze nie dziala mi konto pokazal bym ci co potafi ninja

w pvp tez walisz ze skill hackiem ?

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano
wedle uznania ale wiekszosc os nie umie grac sura i zaduzych osiagniec nie maja,up i to jest krytyk ,szkoda ze nie dziala mi konto pokazal bym ci co potafi ninja

w pvp tez walisz ze skill hackiem ?

Doskonale wiem co porafi ninja, bo sam nią grałem z sztylecikami na 75 +9 i 40% na ludzi. ;D

A czy z pvp walcze z tym? Czasami tak, czasami nie zależy od przeciwnika a czy to jakaś wielka zbrodnia? Dałem w aure 17 punktów jak w normalnego skilla i jest ona tylko na g1. ;]

Opublikowano

Po co stare tematy wyciagasz wez zobacz na date tematu!!! Chyba raczej juz wybral postac! Pomysl troche to nie boli!

@DOWN Nastepnym razem sprawdz. I uzywaj opcji "edit" "UP" "DOWN" a nie spamujesz.

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano
Po co stare tematy wyciagasz wez zobacz na date tematu!!! Chyba raczej juz wybral postac! Pomysl troche to nie boli!

Nie widziałem daty tematu, wszedłem tutaj bo był na wierzchu i do tego bardzo lubie takie dyskusje. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...