Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe hity sura wp

zbychu kosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam surke wp 35lv i problem na tym polega gdyz biore spota na bo i normalne hity idą po 300 a z krytem 600 gdzie bodym walilem 500 z aura na m1 normalnie

status mam tak

-wit ok 40

-inta ok 55

-sila ok 12+ebo +9 12 sila to jest 24 ok 24 sila

dlaczego mam takie male hity?? mam czarowane ostrze m2 i fmsa +9 sr 32 kd moba +3 i zjarany

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

w drewniane kolczyki zainwestuj

Raczej złote kolczyki.

Wojownikiem body statystyki rozdajesz tak: 2 siła, 1 witalność. Dużo siły = więcej bijesz.

Jak możesz, to załatw sobie bonusy na orki i odczujesz różnicę.

Opublikowano

hmmm, załatwiaj sobie bony na Inteligencje, po co Ci ebony u sury? w drewniane kolczyki zainwestuj oO

Chyba w złote kolczyki.Po co mu drewniane które dają zwinke?;f

Do autora dowal więcej inta powinieneś bić mocniej.

Opublikowano

BO sura ma małe dmg, też sie dziwiłem u siebie - 63 czarowane m9, fms sr 31 kd potwora +3 na dziku hity 900+

Woj ma full siłe, więc hity większe, no i to woj.

Sura za to deffa więcej. Wbij czarowane na G, skołuj złote +7 do odpalania skilli.

52287137559562145640.png

Opublikowano

ja w metki w m2 surką z fms +9 sr 33 kd+4 złotymi kolcami +7 staty 2 int;1wit na 36lvl hity 660 bez kryta o.0. kup sobie kask i branze 20 na orki będziesz dużo więcej bił.

imetin_logo.png

Opublikowano

Wystarczy z 1 bon 20 orki w hełmie i już hity będą większe, na 42 gdy założysz kolczyki ostrze bardzo podskoczy i hity będą dużo większe . Postaraj sie do koczyków jeszcze sloty wsadzić . Więcej eq na orki nie ma sensu ponieważ jesteś WP długo na BO siedzieć nie będziesz .

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Wiesz dlaczego malo walisz? Sura WP powinien walic silka , int a potem zrecznosc , wita nie ruszac i miec eq na witala. Wtedy Dmg wysokie, absorcja dmg do pz bardzo skacze , przez co hp nie potrzebne jest bo czarowane je regeneruje. Musisz miec w eq jak najwiecej inta , ew sily. I tyle. Na malym lv dmg jest niskie , kolej rzeczy, trzeba poczekac

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Sura ogólnie nie zadaje dużych hitów, spróbuj załatwić żebyś miał więcej inta.

Skołuj złote +8-9, wbij "Czarowane Ostrze" na G.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Jak wyżej. Dobij czarowane na G. Kup byle jakie itemy z intem zebys tylko skille nimi zalaczal. Wiesz chyba o czym mówię.

Daj Like'a ;D

Opublikowano

Kup kolce z białych łez. Mają regenerację hp + intę :) Chociaż ja bym zostawił te ebo, bo i tak dużo więcej walić nie będziesz, a zainwestowałbym w czytanie KU.

Opublikowano

ale na KU nie mam kasy kurde wiec lepiej moze sellnac te ebo i zarabac z buffa te kolca z bialego zlota +9? a za kase za ebo kupie all ku czarowane ostrze

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

No i postaraj się za część Yangów za ebo kupić hełmik 20 na orki.

To nie jest drogie :D

1337387465-U439531.gif

Opublikowano

Ja mam od zawsze na surce ebo zostaw je i idz na mety na pustynie i zarobisz na ku ktore nie jest drogie i czytaj i wbijaj lvl i int sie zwiekszy i bd lepiej

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Zwiększaj INT i wybieraj się na metki. Kiedy dropnie KU Czarowane Ostrze, czytaj! Body ogółem jest lepszy, miałeś możliwie lepiej rozłożone staty.

Nie martw się, w późniejszym czasie gry wszystko się ustabilizuje. Na razie Złote Kolce potem Kolce z Białych Łez.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kup sobie kolczyki co mają bon w int. i tarcze z 12 int.

tarcza może być nawet+0

zakładasz , odpalasz skille , zdejmujesz i zakładasz swoje podstawowe EQ w którym expisz . zawsze te kilkanaście pkt inteligencji poprawi Ci dmg w czarowanym ostrzu i troszkę defa w zbrojce:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...