Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko ;)

h3ni3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,posiadam buffa z buffami po 32 %.Buffek posiada 41 lvl i eq int.I tu mam pytanie,robić lepiej woja bodego czy mentala?Mam kase i na riba z dobrym sr i na fmsa...ale nwm kim grać.Chodzi o postać do zarabiania kasy ( przy okazji byla by to głowna postac ).

A i jeszcze coś,na jakim lvlu najlepiej iść do lochu zeby dropic medale ; )?

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Do zarobku to Wojownik Body 35 lub 55 lv . Na 35 do m2 a na 55 sohan ,

Lecz jeśli chcesz zarabiać równie dobrze możesz iść na medale do tego lochu w Oazie , i wtedy mental będzie dobry, 52-55 lv .

Na medale to Mental i 10-18 lv max .

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Zrób bodego, kup mu porządnego riba wbij mu aure berka na m to minimum, Najlepszy jest sura wp 54lv w trudnym lochu ze strachem ostrzem i zbrojką, ale masz buffa niezłego więc bodym ogarniesz i z dobrym ribem i lv tez około 52-54 tak żeby wirek był szybciej ubijesz te małpy. Zarobek? Kamyki z lorda lecą dosyć często, masa medali z małp w komnacie lorda. < proszę odpowieź na twoje pytania.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...