Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Dziwne textury

xferrarix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaka karta graficzna i sterownik do niej ? oraz jaki direxct?

Pomogłem Daj plusika :)

Nick w Metinie zawsze " Omachi "

Opublikowano

Jaki masz system operacyjny ?

Windows 7 :O

jaka karta graficzna i sterownik do niej ? oraz jaki direxct?

GeForce GTS 450 Video RAM 4 gb

Direxct 10 bądź 11

Opublikowano

pamietasz jaki sterownik wgrywales?

Opublikowano

pamietasz jaki sterownik wgrywales?

Nie mam pojęcia.

Takie tekstury są cały czas czy po chwili nikną ?

Cały czas, choć zaraz sprawdze.

Masz kartę graficzną zdupioną.

Możliwe ,ale mam tak tylko w metinie, w żadnej innej grze!Gta 4 , saints row the third wszystko mi dobrze chodzi.

Opublikowano

Podaj model zasilacza czy był już wymieniany? Podaj również temperatury CPU i GPU w idle i pod obciążeniem. Pobierz program Z-CPU i wstaw tu ss z programu ,

Podaj też ustawienia w Metinie w Config jaka rozdzielczosć w grze , a jaka pulpitu .

po drugie w ustawieniach metina ( Config ) masz mozliwosc wyboru dwóch rodzajów połączenia "karty" którą opcje masz zaznaczoną ? Game IDE czy External IDE? oraz częstotliwość odswieżania ekranu jaka w grze i jaka w ekranie ? 6-mhz 75 czy wiecej ?

Opublikowano

Podaj model zasilacza czy był już wymieniany? Podaj również temperatury CPU i GPU w idle i pod obciążeniem. Pobierz program Z-CPU i wstaw tu ss z programu ,

Kompa mam miesiąc.Nic nie było wymieniane.

Edit : http://imageshack.us...bitowej2oy.png/

Rozdzielczość : 1280x1024 , w grze taka sama, choć na każdej mam takie textury.

Game IDE

A co do 3 .. jak to sprawdzić?

Opublikowano

Możliwe, że karta nie odpowiada standardom metina.

Karta nie odpowiada standardom metina ? Czytasz co ty piszesz? Skoro najnowsze gry mu chodzą to jak moze karta nie odpowiadac to metina gdzie Metin dziala spokojnie na 128mb ? Bezsensowne nabijanie postów ....

interesują mnie takie ss jak te :

gm412_1a.JPG

gk740_2a.JPG

podczas normalnej pracy i podczas grania w metina

jak nie ogarniasz tego CPU pobierz Everest Ultimate

Opublikowano

jezu karta karta karta a tu poprostu masz w ustawienach przetwarzanie grafiki na cpu ... przestaw na GPU i luuuzzz

Edit down : poprosu kiedys przestawilem na cpu bo na starym kompie karta 256 i mulilo i dokladnie tak samo to wygladalo :)

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

jezu karta karta karta a tu poprostu masz w ustawienach przetwarzanie grafiki na cpu ... przestaw na GPU i luuuzzz

Pomogło.Dzięki!

Do zamknięcia,

Opublikowano

Edit down : poprosu kiedys przestawilem na cpu bo na starym kompie karta 256 i mulilo i dokladnie tak samo to wygladalo :)

wiesz ale ogolnie ta opcja powinan działac na Auto bez problemu ponieważ może zawieszać mu grę

ps tu masz najnowszy ster do tej karty gdyby cos

http://www.nvidia.pl/object/win7-winvista-64bit-285.62-whql-driver-pl.html

Opublikowano

pisal ze ma kompa new moze jego karta nie byla w standardzie i jak mial na auto to bralo na cpu

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

pisal ze ma kompa new moze jego karta nie byla w standardzie i jak mial na auto to bralo na cpu

Skoro jest na Auto to samoczynnie wybiera opcję i dostosowanie grafiki odpowiednie do systemu i gry ... To że ma komputer nowy , nie oznacza wcale ,iż musi mieć wgrane najnowsze sterowniki, bo to jest rzadkością aby w sklepie wgrywano najnowsze stery pomimo tego iż do kart czy pły głownych są dołączone płyty, to serwisanci wgrywają czesto " swoje "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...