Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , pisze bo znowu mam problem z botem , bowiem wersja 5.83 dziala moim kolegom a mi ta wersja ciagle pisze ze serwer jest aktualizowany , wie ktos co na to poradzic ? .dAm like

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

mi też tak pisze cały czas się zastanawiam dlaczego im działa a mi nie może maja włączony kbot cały czas

wiem że musimy czekać na aktualizacje kbota przez ivana co zrobić trzeba czekać

Fifa 14 :D

Opublikowano

Mam rade: Powiedz kolegom żeby ci puścili bota, bo skoro sobie puszczają to żaden problem żeby i tobie puścili. Ja tak robię z kolegą, bo u niego nie działa wersja 5.83. I jeszcze jedno nie jestem pewien, ale kolega ma internet z limitem (chyba kilka GB do wykorzystania) i u niego skończył się limit (internet chodzi, ale bardzo wolno), może to przez to bot nie działa?

Opublikowano

jak by ktoś nie wiedział to nowa domena to k-botik.com

To jest strona oficjalnych dealerów kbot'a , andreya i diamonda. , dają także dedki(za oplata) i mozna u nich kupic 50k sepro jesli grasz na ruskim

Opublikowano

Sprawdziłem dokładniej ten problem z kbotem i jest to wina sprzętu, na jakim się odpala.(nie wiem jakim cudem, ale jest)

Mianowicie na kompie nie działa mi żadne konto w kbocie, bo wywala info o aktualizacji serwera. Dziś na wieczór ściągnąłem kbota na dedyka i wszystko śmiga. :)

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Uruchamiać tyle razy aż się uruchomi.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Sprawdziłem dokładniej ten problem z kbotem i jest to wina sprzętu, na jakim się odpala.(nie wiem jakim cudem, ale jest)

Mianowicie na kompie nie działa mi żadne konto w kbocie, bo wywala info o aktualizacji serwera. Dziś na wieczór ściągnąłem kbota na dedyka i wszystko śmiga. :)

Dzisiaj to już wszystkim działa i to nie była wina sprzętu :) tyle że po 10:40 przestało i znowu serwer licencji aktualizowany.

Opublikowano

@UP

Lub może coś mu szwankuje i ma jakiś plik usunięty lub coś mu blokuje kbotCC

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Nie ma co gdybać bo na 100% problem jest po stronie KBot'a z serwerem aktualizacji. Sprawdziłem to na kolejnym kompie i innym koncie i jest to samo. NIE DZIAŁA widzę że da się go ostatnio uruchomić tylko pomiędzy 7 a 10 rano i jeśli nie ma żadnego resetu gry albo bota to może śmigać cały dzień... ot cała filozofia

Opublikowano

Myślę że jak ktoś odpali KBota w odpowiednim momencie i ma wielkie szczęście to mu działa. A może mamy różne serwery licencji - myślę że jest jeden. Standardowo jest na: [email protected] Nie jest to też problem z KBot CC bo z serwerami captcha się łączy i pokazuje prawidłowe wartości konta - czyli antywirus i firewall nie wchodzi w rachubę. Problem pozostaje po stronie KBot'a

post-330545-0-73264800-1327944957.jpg

Opublikowano

Witam dzisiaj wyszła wersja 5.85 a mi nadal "serwer licencji jest aktualizowany" nie wiem co się dzieje nigdy przedtem nie miałem takich problemów :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...