Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi]PolskiChaos

Nauczycielka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry Chciałabym Wam przedstawić server.

Oczywiście ja nie jestem założycielką. ^,^

——☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ

umciaumcia4.jpg

——☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿ

Strona główna :

http://5.38.21.56/

——☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ———☸ڿ

Download :

Patch :

http://depositfiles.com/files/5xi7kns60

——☸ڿڰۣ——☸ڿڰۣ——.ڿڰۣ—

Client :

http://www.multiupload.com/FYS8JGGKQ0

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

same Hamachi bo już żaden POLAK nie potrafi zrobić dedyka

tak żeby były lagi i cała europa się z nas śmiała, serwer fajny tak ogólnie.

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny serwer tylko ze To Jest Dedyk kolega nieumyslnie dedyka zrobil wiec nietrzeba hamachi do tego i zmience w nazwie ;p

Opublikowano

@UP; to nie dedyk ; ) mówiłem Ci ! .. To ze nie jestes On na hamachi to nie znaczy ze nie mozesz wejsc do gry ..

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ja nic nie widze co jest dodane przez te dodane cienie tych liter

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Też to miałem napisać Fajnie się gra na tym serv ale dla mnie za duże raty i kończe gre na nim

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

NOWA STRONA ! ZASZAMY !! PRAWIE WYCHODZIMY Z BETA ! ; )

Opublikowano

same Hamachi bo już żaden POLAK nie potrafi zrobić dedyka

taki mądry to zrób dedyka bez bugów :>, nawet jak byś miał maszyne to byś się za to nie zabrał

Skoro Nauczycielka reklamuje kogoś serwer żeby więcej graczy grało to serwer powinien być dobry ^^

Opublikowano

Ciekawe wreście coś z głową zrobione ^^

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Jak narazie server off do conajmniej 10 lutego ! wprowadzam nowa mapke, bronie 180 lvl eq 185 lvl, nowe pieczęcie oraz potwory !

Opublikowano

Mam pytanko spec będzie miał nowe skille chodzi mi o stuna w demonie ????

Strona główna mi nie chodzi czemu ?

Mój komputer:

Opublikowano

Jednak zmiana !! Server powraca dzis ! OFICJALNY START SERVERA - 21;00 !!

PIERWSZE 15 KONT OTRZYMA 4999 CASHU !

Opublikowano

REFRESZ :> Zapraszamy od piatku na server !

Opublikowano

REFRESZ ! -> Dodane kilka nowych bronie 180, + dodane wszystkie zbroje 180, do niedziele dodam nowe bronie 200 i 222 oraz level cap 255 ..

Opublikowano

Serwer stabilny ?? Ilu graczy ???

Mój komputer:

Opublikowano
Tylko mam mały problem, nie wiem jak to uruchomić nigdy nie grałem przez hamachi .

Pomógłby ktoś ?

Najlepiej całą instrukcję jak wgrać lc i jak je uruchomić

Jestem strasznie ciekawy tym lc

Mój komputer:

Opublikowano

a kiedy będzie serw aktywny? Tak jak mówiłeś, w piątek?

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Ciekawa gra

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...